Herregud, hva har jeg gjort?

Reklame | kokkejævel.no

Hvis jeg skal være helt ærlig, og det skal man jo, så aner jeg ikke hva jeg har satt i gang med dette nye galimatias-prosjektet mitt . På bildet ser dere dagens forsendelser. Over et tonn med delikatesser fra noen av de beste småskalaprodusentene som verden trolig har sett de siste hundre år.

 

En av disse kom tilfeldigvis bort til meg mens jeg kjørte toget til postkontoret. “Du vet det kanskje ikke Asbjørn, men du har berget jula for oss i år!” Nei, jeg visste jo ikke hvor dårlig det sto til, men det er selvfølgelig harde kår også for småskalaprodusentene, kanskje spesielt for småskalaprodusentene, og når det da plutselig kommer en gærning som plutselig skal leke nettbutikk-konge, og handler for over 100 000 kroner hos denne produsenten på bare en uke, så hadde trolig jeg også kommet bort og takket. Mulig jeg til og med hadde klinket til med en falske vin, hint hint 😉

 

Nei, det er gærne tider! Ikke HELT sikker på at Robin, sosusjefen, var like happy da han kom på jobb i morges og sjefen i løpet av natta hadde fylt kjøla med postsekker. Han har jobbet hos meg i over seks og og har sett det meste, men akkurat _dette_ tror jeg ikke han hadde sett for seg.

 

Det minner meg om at heg skal på befaring nummer 2 i morgen på det som kanskje blir det nye lokalet til nettbutikken, for her hjemme KAN vi ikke være lenger . Det er varer og emballasje overalt! Jeg ser penger i hver eneste eske, men Kjærest ser mest rot og kaos. Begge har rett.

 

Lokalet jeg er på jakt etter er ikke for lite, men heller ikke for stort. Trenger ikke betale mer enn jeg må. Det må være plass til et kjølerom og et lite fryserom. Lager og kontor. Ellers er jeg ikke kravstor. Dette er ikke en interiørbutikk, det er en netthandel for svingende!

 

Der andre bloggere trives best på rød løper, så trives jeg best på grå. Da kan jeg labbe rett inn i stua med stadig nye forsendelser uten å grise til. Vakkert er det ikke. Ei heller miljøvennlig, men det er praktisk.

 

Som dere ser har jeg montert opp en antibac i yttergangen. Vi tar ikke mot så mye besøk i disse tider, men de som kommer må vaske seg før de trer inn i hallen.

 

Nei da, slapp av, har selvfølgelig ikke glemt av Hoftepluss. Selv om jeg har satt av hele denne uke til nettbutikk og Lillebror, så er jeg innom et par timer om dagen, og i dag var jeg der og gjorde om diskene til juledisker. Enste vi mangler er Norges DESIDERT beste pinnekjøtt, men det ankommer disken i morgen, og da er vi klar for julesalget 2020.

 

Må forresten nesten få lov til å, nok en gang, skryte av folka mine! Det er i krisetider hva man ser hva som bor i folk og siden jeg liker namedropping, så vil jeg trekke fram ei tøtta som trolig blir litt overrasket nå, men Ellinor, du e fan mæ fantastisk å ha i disse tider! Du gjør virkelig ditt ytterste for at vi skal, ikke bare komme oss gjennom krisa, men komme oss gjennom med hodet høyt hevet. Godt jobba!

 

Må avslutte nå. Skal pakke et par timer før jeg kryper til køys. Kjærest og Lillebror har allerede dratt. Unner Kjærest litt søvn nå. Hun er sliten. Økedøgn tar på og det har faen meg nesten ikke vært annet enn “økedøgn” de siste fire ukene! Hun gjør en kjempejobb med Lillebror. Uten henne hadde jeg fader meg slitt. Hadde riktignok ikke hat Lillebror heller når jeg tenker meg om, men hadde slitt uansett. Elsker henne. Selv om vi begge begynner å bli slitne. Om fjorten dager kommer nettbutikken til å dabbe av og det blir litt lettere. Det unner jeg deg, KjærestE!

 

Husk forresten at ALLE som handler i nettbutikken denne uken kan vinne det du er på bildet og mer til! Verdi over 5000 kroner. Vi kommer ikke til å proklamere vinneren før de har fått gaven i posten, slik at det skal bli skikkelig spennende. Her bestiller du kanskje bare en sjokolade fra HonniBakes, så får du alt dette…

 

God natt!

 

Forresten, bestiller du fra NÅ, kl.21.04 og fram til i morgen tidlig kl. 07:59, så kan du vinne et fenalår. Også dette blir bare tilsendt en random kunde. Elsker å kunne gjøre slike overraskelser!

 

Nettbutikken finner du HER

 

Vi smattes!

 

 

 

 

23 kommentarer

Siste innlegg