I dag gir jeg vekk TO KILO tørkakjøtt! (Verdi: 4000 kr)

Reklame | Kokkejævel.no

Jeg har så uendelig mye å takke dere for, og jeg innrømmer at jeg har litt dårlig samvittighet for at dere som allerede hadde kjøpt et årsabonnement på oppskriftene mine ikke fikk være med på gårdagens konkurranse med 36 vinnere. Det var kjipt og veldig under min verdighet. Det hadde blitt litt kronglete, men jeg hadde fått det til hvis jeg hadde villet.

 

DERFOR, KJÆRE DERE:

 

ABSOLUTT ALLE, som har kjøpt årsabonnement pålydende 100 kroner på Vipps til Kokkejævel (599299) enten i dag, i går, forrige uke, eller hvilken som helst dag, natt, kveld eller morgen i 2021, uansett vær, vind og føreforhold, kroppsvekt, hårfarge eller personlig hygiene, er med i trekningen av TO KILO TØRKAKJØTT! (enten tørket reinhjerte, tørket rein- eller elgkjøtt)

 

Vi trekker ut 20 heldiggriser klokka 20:00 i kveld.

 

Gavene fra meg og Konemor vil sendes VEDERLAGSFRITT til ønsket adresse, det vil si at du kan velge å gi gavene videre til noen du mener fortjener det, f.eks. har en sønn, (som jeg har) som akkurat har flyttet for seg selv i en fremmed by, og du mener han fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

 

OG IKKE NOK MED DET!

Vi deler også ut 10 ekstragaver som de heldige fritt kan plukke fra Kokkejævel.no (Gjelder ikke tørkakjøtt, bok eller fenalår). Disse ekstrapremiene sendes naturligvis også vederlagsfritt. Gå inn HER og se hva du har lyst på hvis du vinner 🙂 Hvis du bestiller før 20:00 og skulle være så heldig å velge en valgfri vare, så krediterer vi deg bare for det dyreste produktet du har bestilt. (Igjen unntatt tøkakjøtt, bok eller fenalår) 🙂

 

Hvorfor gjør vi dette? Rett og slett for å kunne gi noe tilbake til dere, for det er tross alt dere som har gitt meg en mulighet til å kunne jobbe i nettbutikken nå som jeg knapt klarer å stå på beina mer enn femten minutter i slengen.

 

Skriv i kommentarfeltet om du ønsker å få en gave tilsendt. Hvis du allerede har kjøpt årsabonnement trenger du ikke å kjøpe nytt, men hvis du fortsatt ikke har kjøpt må du kjøpe fri tilgang til alle mine oppskrifter i et helt år for å ha mulighet for å vinne. Prisen er bare hundre kroner og betales på Vipps. Skriv Kokkejævel eller 599299 og betal 100 kroner.

 

Fra bunnen av mitt iskalde, kyniske hjerte: Tusen hjertelig takk!

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

 

og Konemor..

 

EDIT:

Det er altså to kg TOTALT som deles ut, ikke to kg per person hvis det var noen som trodde det 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

103 kommentarer

Siste innlegg