I dag står Konemor bak kassa! :D

Reklame | Julegavebutikken Kokkejævel.no

I dag er det litt av en dag, for Konemor/Sjefen/Christine, (kjær barbar har mange navn), er ferdig med praksisen i barnehagen for i år, og har bestemt at hun skal tilbringe dagen her i julegavebutikken sammen med meg. Det betyr at det endelig er mulig med litt skikkelig hyggelig service i disken. I motsetning til mannevonde meg er Konemor et naturtalent med mennesker. Det er skikkelig gøy å se henne ekspedere kunder, for hun er så innmari flink.

 

Dessuten er hun ganske så søt også <3

 

Hm, selv om jeg har tatt av nesten 15 kg så er det fortsatt nok å jobbe med framover, men magen har blitt veldig mye mindre. Her ser dere meg nyklipt og fin poserer ved min egen kaffeserie 🙂

 

Minner om at vi kjører “Black-week”-tilbud hele uken med 20% rabatt på ALLE rein, elg- og moskusprodukter. Tørket reinhjerte, røkt reinsteik, tørket reinkjøtt, lettrøkt- og tørket elgkjøtt, spekepølse av rein, spekepølse av moskus, fenabog av rein og ost med røkt reinkjøtt.

 

Sjekk ut julegavebutikken Kokkejævel.no for vanvittig mye godt til jul. Vi spesialiserer oss på lokale delikatesser til den som “har alt”.

 

Hvis du bor i Alta er du hjertelig velkommen hver eneste dag. Kommer du i dag før to så får du gleden av å bli ekspedert av selveste Konemor, men vi skal vel få det til etter to også, he he.

 

Les også:

Svarte fredagstilbud på julegavebutikken Kokkejævel.no

 

15 kommentarer

Siste innlegg