I går fikk Kjærest eksamensresultatet!

Som dere vet har det vært litt kjipt og vanskelig her oppe i Alta de siste par ukene, for ikke å si det siste året. Slapp av, skal ikke dvele med det i dag, men heller skryte litt av Kjærest som nøyaktig på fødselsdagen til Lille Vakre fikk utlevert eksamensoppgaven som skulle avslutte 2. året i barnehagelærerutdanningen. Hun hadde gruet seg veldig.

 

Ikke gikk det spesielt bra heller. Hun hadde vanskelig for å konsentrere seg, komme i gang, samle tankene. Mange følelser som måtte bekjempes. Som dere som har opplevd dette før kanskje vet så er nettopp konsentrasjonen noe av det vanskeligste siden alt annet egentlig er uviktig.

 

Hun leverte tre dager senere. Jeg fikk se videoen da hun sende den inn. Endelig ferdig! Det fikk gå som det gikk, hun var ferdig og kunne ikke gjøre mer. Hun hadde gitt alt og prøvd sitt beste. Hun trodde ikke det var godt nok, men i verste fall fikk hun konte til høsten.

 

Det slipper hun! Karakteren ble B! Det er en prestasjon som det virkelig står respekt av og jeg er så stolt over den dama og jeg håper ALLE som leser dette går inn på hennes Instagram og gratulerer henne. Gjett hvor overasket hun blir da. Plutselig mange tusen gratulasjoner helt ut av det blå. Hun fortjener det. Hun fortjener det så inderlig!

Ha en gratulativ dag!

 

35 kommentarer

Siste innlegg