Jeg kom fa*en meg til finalen!

Sorry, men selv ikke en fyr så kjepphøy på seg selv at man må ta blodprøve hver gang politiet har promillekontroll fordi de tror jeg er rusa, hadde trodd at jeg skulle komme helt til finalen i alle fire kategoriene jeg var nominert i. Det er jo bare helt sprøtt.

 

Jada, “Årets stjerneskudd” var kanskje ingen bombe, men veldig stas likefullt. I finalen finner dere disse peningene:

Kokkejævel – Asbjørn Sandøy

Emilienutrition – Emilie Nereng

Pengesnakk – Lise Vermelid Kristoffersen

Hanne-Lenes vegetar

 

Årets gullpenn” derimot hadde jeg faktisk ikke trodd at jeg skulle nå helt til topps i. De to andre finalistene er Ingeborg Senneset og Sigrid Bonde Tusvik. To ekstremt flinke damer som begge har bidratt i stor grad til samfunnsdebatten i Norge gjennom flere år. Og så meg da. Tett mann, 42, som har skrevet litt blogg om livet mellom måltidene siden september i fjor. Vi får se. Har jækelsk lyst på den prisen, og det kommer til å bli et meget anstrengt smil fra denne kanten hvis jeg må klappe opp en annen vinner. Så ærlig må man være, kom igjen!

 

Årets influencer, livsstil” vet jeg ikke hva jeg skal mene om. Influencer-begrepet er litt fremmed for meg. Klart jeg er meg rollen som samfunnstemme bevisst, men influencer, vet ikke helt? Virker som juryen er enig med meg, for jeg ble “degradert” fra nominert som “Årets influencer” til bare “Årets influencer, livstil” Jaja, har opplevd større tap i livet.

De andre finalistene er:

Kokkejævel – Asbjørn Sandøy

Hanna-Martine Slåttland Baller

Komikerfrue – Marna Haugen Burøe

Saraaemiliee – Sara Emilie Tandberg

Mina Jacobsen

 

Så har vi “Folkets favoritt” da! Her er det utelukkende dere som bestemmer. Alle stemmene fra semifinalerunden teller også med, så dette blir veldig spennende. Her unner jeg faktisk alle en seier, for dette er flinke folk!
Finalistene er:

Kokkejævel – Asbjørn Sandøy (Helt klart min favoritt)

Funkygine – Jørgine Massa Vasstrand

#yummymummy – Veronica Simoné

Småbarnsforeldre – Nina Maaø-Ruden

Vegard Harm

 

Så får vi se da, fredag 31. januar hva det blir til. Jeg vet det ikke er Nobels fredspris som deles ut, men jeg syns det er stor stas likevel. Fredsprisen hadde jeg uansett ikke vunnet 😉

Ønsk meg lykke til da! 🙂

 

 

Og tusen takk til alle som har stemt meg fram. Det er jo dere som har gjort juryen bevisst på meg. Jeg har jo bare skrevet. Takk!

 

Og i tillegg er det festlig å se at Siv Jensen faktisk hørte på rådet som jeg ga henne i går. Visste blogging kunne være et mektig medium, men at jeg skulle felle en hel regjering, nei det hadde jeg ikke trodd 😉

 

Hvis du virkelig vil at jeg skal bli “Folket favoritt” må du stemme HER

90 kommentarer

Siste innlegg