Jeg selger Hoftepluss!

Reklame | Hoftepluss

Jeg er ikke spesielt glad i blod, men jeg har kommet til et punkt der jeg innser at det hadde vært deilig med litt friskt, sildrende blod inn i driften av Hoftepluss og FyFader. En person med både evne og vilje til å jobbe for å videreutvikle konseptet slik at vi kan bli enda bedre og enda større. En kjøkkensjef med ambisjoner, og som vet at suksess ikke blir til mellom 08:00 og 16:00. Jeg søker rett og slett en yngre utgave av meg selv. Kanskje ikke like pen og trivelig, det blir nok umulig, men like hardtarbeidende, målrettet og ambisiøs.

 

Jeg selger ikke alt, men jeg er villig til å tilby riktig person opptil 24% eierskap etter en prøveperiode. Dette vil gi deg gode muligheter for en fin avkastning hvis du jobber godt og hardt nok. Ingenting kommer av selg selv. Mulighetene er enorme for riktig person. Eller, enorme var vel å ta litt i, men svært gode muligheter tror jeg vi kan tillate oss å si. Litt opp til deg selv og ditt ambisjonsnivå.

 

Dette er ikke en stillingsannonse, men et lite signal til den rette personen som kunne tenkt seg å ta Altas største alkoholfrie serveringsted enda et skritt videre, men ja, du  være faglært. Kompetanse betyr alt! Du trenger ikke kunne alt, det gjør ingen, men du må være stolt over det du faktisk kan, samtidig som du er bevisst på det du ikke kan, og evne å lære deg det du mangler.

 

Da vet dere det. Spre ordet videre. Hører jeg ingenting fra deg regner jeg med at du er fornøyd der du er, men hvis du syns dette virker som muligheten du bare hår gått rundt å ventet på hele livet må du ikke være redd for å ta kontakt. Helst ikke ring etter klokka 22:00, for da ligger jeg i sengen og enten sover eller er i ferd med å ta meg en sigarett.

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

[email protected]

913 80 129

 

 

 

 

 

 

 

 

21 kommentarer
  1. Huff og huff.for en begynnelse på en uke. Får håpe på at det blir bedre de andre dagene. Ha en fin uke i alle fall.🤗👍😊🎅

  2. Wow – dette var jo en overraskende lesing. Tror nok du har vært i tenkeboksen ei stund, at det ikke er et lite innfall du har fått. Btw – håper at du lykkes å finne «arvtaker» for begge plassene – lykke til, (vedkommende bør ha god porsjon med humor og vel)!

  3. Desverre e bare døgnet 24 timer å da rekker man ikke alt. Så da e det en fornuftig tanke med alt du har som skjer i livet nå.
   Stå på…

  4. Lykke til❤, håper den rette dukker opp, å noen med multitalent og fagbrev i flere fag, ( kokk, rørlegger og kjøleteknikker osv.) Ønsker deg en fin kveld og god natt 😍

  5. Lykke til i letingen.
   Og du, ikke røyk på senga, gjør heller en så god jobb så naboen må gå må gå ut å røyke 😛 😛

  6. Håper det dukker opp et fantastisk menneske som tar i på dette her 🔪🍽🍤🍗🥩🐟🦀🦐👩‍🍳👨‍🍳

  7. Er vel en jobbtilbud fra GMN og tv2 på bordet… 👍 Derfor denne “nedtrappingen” 😁 så lenge vi ikke mister tilbudet og kvaliteten så er det greit med nytt blod.

  8. Jobber i primærnæringen, vi har like lange arbeidsdager som deg, noen tunge dager noen fine. Velg slagene dine, du kan ikke ta alle! 😍

  9. Lykke til ,du får nok den rette ,skal du se.
   Lurte på en annen ting,hva er en grei kilo pris på reinsdyrkjøtt,biffer,,jeg har en sønn som går på universitetet i Alta,som skal jeg sør over nå til jul,så tenkte han kunne ha kjøpt med noe,er det på amfi,/kiwi,som er greiest å handle på?Tror han er glad for å komme hjem og slippe å spise billig kyllingkjøttdeig,,hva med å lage en matblogg for fattige studenter🌞😊Takk på forhand.

  10. Lykke til med å finne den rette 👍 Men du, ikke røyk på senga🥵, tror forresten ikke noe på det 😇

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg