Reklame | Hoftepluss
Jeg er ikke spesielt glad i blod, men jeg har kommet til et punkt der jeg innser at det hadde vært deilig med litt friskt, sildrende blod inn i driften av Hoftepluss og FyFader. En person med både evne og vilje til å jobbe for å videreutvikle konseptet slik at vi kan bli enda bedre og enda større. En kjøkkensjef med ambisjoner, og som vet at suksess ikke blir til mellom 08:00 og 16:00. Jeg søker rett og slett en yngre utgave av meg selv. Kanskje ikke like pen og trivelig, det blir nok umulig, men like hardtarbeidende, målrettet og ambisiøs.
Jeg selger ikke alt, men jeg er villig til å tilby riktig person opptil 24% eierskap etter en prøveperiode. Dette vil gi deg gode muligheter for en fin avkastning hvis du jobber godt og hardt nok. Ingenting kommer av selg selv. Mulighetene er enorme for riktig person. Eller, enorme var vel å ta litt i, men svært gode muligheter tror jeg vi kan tillate oss å si. Litt opp til deg selv og ditt ambisjonsnivå.
Dette er ikke en stillingsannonse, men et lite signal til den rette personen som kunne tenkt seg å ta Altas største alkoholfrie serveringsted enda et skritt videre, men ja, du må være faglært. Kompetanse betyr alt! Du trenger ikke kunne alt, det gjør ingen, men du må være stolt over det du faktisk kan, samtidig som du er bevisst på det du ikke kan, og evne å lære deg det du mangler.
Da vet dere det. Spre ordet videre. Hører jeg ingenting fra deg regner jeg med at du er fornøyd der du er, men hvis du syns dette virker som muligheten du bare hår gått rundt å ventet på hele livet må du ikke være redd for å ta kontakt. Helst ikke ring etter klokka 22:00, for da ligger jeg i sengen og enten sover eller er i ferd med å ta meg en sigarett.
Kulinarisk hilsen
Kokkejævel
913 80 129
Lykke til med å finne den rette 👍 Men du, ikke røyk på senga🥵, tror forresten ikke noe på det 😇
Lykke til ,du får nok den rette ,skal du se.
Lurte på en annen ting,hva er en grei kilo pris på reinsdyrkjøtt,biffer,,jeg har en sønn som går på universitetet i Alta,som skal jeg sør over nå til jul,så tenkte han kunne ha kjøpt med noe,er det på amfi,/kiwi,som er greiest å handle på?Tror han er glad for å komme hjem og slippe å spise billig kyllingkjøttdeig,,hva med å lage en matblogg for fattige studenter🌞😊Takk på forhand.
Håpe rette person melde sej 😊👍
Lykke til 🌹 Nydelig dag til dej 😊
Jobber i primærnæringen, vi har like lange arbeidsdager som deg, noen tunge dager noen fine. Velg slagene dine, du kan ikke ta alle! 😍
Lykke til med å finne rette person
Er vel en jobbtilbud fra GMN og tv2 på bordet… 👍 Derfor denne “nedtrappingen” 😁 så lenge vi ikke mister tilbudet og kvaliteten så er det greit med nytt blod.
Håper det dukker opp et fantastisk menneske som tar i på dette her 🔪🍽🍤🍗🥩🐟🦀🦐👩🍳👨🍳
Hmmm, håper du finner en verdig arvtaker😊
Lykke til i letingen.
Og du, ikke røyk på senga, gjør heller en så god jobb så naboen må gå må gå ut å røyke 😛 😛
Lykke til – tror du trenger en medarbeider! Men du må ikke røyke på senga!😱
Lykke til❤, håper den rette dukker opp, å noen med multitalent og fagbrev i flere fag, ( kokk, rørlegger og kjøleteknikker osv.) Ønsker deg en fin kveld og god natt 😍
Lykke til🌺
Takk 🙂
Må søke kokekyndig kjølemaskinist👍😊
Kongekommentar!
Desverre e bare døgnet 24 timer å da rekker man ikke alt. Så da e det en fornuftig tanke med alt du har som skjer i livet nå.
Stå på…
Slik er det 🙂
Lykke til, håper du finner riktig samarbeidspartner 😄
Takk 🙂
Wow – dette var jo en overraskende lesing. Tror nok du har vært i tenkeboksen ei stund, at det ikke er et lite innfall du har fått. Btw – håper at du lykkes å finne «arvtaker» for begge plassene – lykke til, (vedkommende bør ha god porsjon med humor og vel)!
Huff og huff.for en begynnelse på en uke. Får håpe på at det blir bedre de andre dagene. Ha en fin uke i alle fall.🤗👍😊🎅