Jesus, ondskapsfull eller bare korttenkt?

Også ubehagelige spørsmål må stilles, gudesønner intet unntak. 18. mai på en mandag liksom når Kristi himmelfart, med tilhørende fridag, er torsdag samme uke. Hører ingen steder hjemme! Hadde vært veldig mye bedre hvis han hadde planlagt det litt bedre slik at han dro opp i dag. Ikke det at jeg vil ha han vekk, men siden han først skulle dra kunne han vel like godt dratt dagen etter 17. mai slik at man kunne få seg en to-dagers.

 

Så kan man jo stille seg spørsmålet om han bare var korttenkt og ikke rett og slett ikke tenkte på Norges grunnlovsdag da han dro, men det kan jeg ikke tenke meg. Hvem glemmer 17. mai liksom? Da står vi tilbake til det langt mer ubehagelige svaret at Jesus, Guds enbårne sønn, faktisk vil oss så vondt at han ikke unner oss fri dagen etter nasjonaldagen. Det skuffer og det skuffer veldig.

 

Ønsker han selvfølgelig all mulig lykke til på torsdag, herregud, bokstavlig talt, det er et stykke å reise, men håper at han planlegger tilbakekomsten litt bedre i alle fall, slik at helligdagen som det garantert kommer til å skape legger seg litt mer gunstig til.

 

Ikke meningen å klage altså, og dette er ikke vondt ment, men det må være lov å stille litt krav til høyere makter. Det mener jeg oppriktig.

 

Ha en litt seig dag!

32 kommentarer
  1. God morgen. Tror 17 mai kom mange tusen år etterpå ellers så tenkte han ikke så langt frem i tid. Men skal være helt enig med deg der. Men men gjort e gjort. Ha en fin fin dag og uke.

  2. Var nok 17mai,sm kom sist, det har nok hent at helligdagene i mai har kommet litt mer oppå hverandre, dem e jo litt tett i år da. Bra vi ikke kan styre derre, at det er fastsatt for mange år siden vi klarer å få tilnok uenihet i verden, uten at vi har det å krangle om også.
   Ha en fin mandag.

  3. Svaret er er nok en gang, menneskelig svikt 😉 De på Eidsvold tenkte mer på loven, enn datoen 🙃

    1. Næmmen…hadde de ikke bare kunnet lært litt Logistikk? Helligdagstabell? Og du Kokkejævel, du gjør noe riktig ettersom du terger opp menigheten. Hold ut, hold avstand.

  4. Jesus sin Himmelfart på Kristi Himmelfartsdag har ingenting med en fridag å gjøre, men en dag å minnes.
   Og hvorfor i all verden skulle det sammenfalle med 17 mai – forstår at du ville hatt en ekstra fridag, men ærlig talt – skjerp deg.
   Og tilbakekomsten, ettersom du nevner den selv, det er ingen som kjenner dagen eller timen. – kansje noe å tenke over…. tilbakekomsten altså – for den kommer.
   Ønsker deg og Kjærest en nydelig dag 😊
   Og gratulerer med den lille som vokser i magen til Kjærest 😊

  5. Var nok de “vise menn” i Norge som skulle ha plassert “grunnlovsdagen” bedre 🙂 Men jeg er enig med deg… spesielt om man ser på hele året, dårlig plan legging. Skulle nok ha tenkt på flere langhelger og ikke dette ” dallje” Og det mener jeg selv om jeg er av dem som ofte jobber “rød dager”

   Hold hjertet varmt og hodet kaldt

  6. Du visste du kom til å tråkke noen på tærne nå.😂😂Ironi e mangelvare hos mange,å en spøk om kristendom e ikke tillatt hos mange ser d ut til.🤣😄 Ha en fin kort uke og en fin himmelsprett du og kjæreste. 😃

  7. Kristi Himmelfartsdag er det ikkje nokka å gjøre med, så da foreslår jeg at vi flytter grunnlovsdagen til dagen etter 17., dersom den faller på en ugunstig dag.💃 Ha en strålende 18. mai, du og familien din!🇳🇴

  8. Himmelspretten, heter det visst blant de unge.
   En tremenning av meg fikk i oppgave å tegne denne himmelfarten på skolen sånn i anledning kristendomsundervisningen før en påske. Han tegnet Jesus oppe i luften og under ham var det masse hustak med den typen tv-antenner som man hadde i vår barndom. 😏

  9. Til orientering. Den glittrende pennen til bloggeren ..Kjærringtanker har enda en gang et skråblikk på toppbloggere, i dag deg. les og lær 😉

  10. Haha… enda en gang. Veldig bra at du blir glad på mine vegne. Mitt motto er: “Den største glede man kan ha er å gjøre andre glad”. Du skriver ikke dårlig i det hele tatt… rett og slett fornøyelig. Hadde tenkt å skrive navlebeskuende fornøyelig. Men det skrev du selv i blogginnlegget “Ja, jeg holder magen inne” med til og med nærbilde av navlen… arrester meg om jeg så det vi ikke skulle se.. navlelo? 😉

   1. 🤣🤣🤣🤣 Jeg tror du kommer til himmelen og det fortjener du virkelig. Smart løsning. Stå på, du er en super blogger 👌👌👍👍

  11. Hm hva skal man si fra en blogger som så ofte ytrer seg om hva som er forkastelig og usmakelig..?
   Du formulerer at du har to barn i himmelen. Men gjør narr og krenker religion så det hyler. Ikke minst har du det også som ditt varemerke.
   Hvor mener du at ungene dine er? Er ikke selve ideen om himmelen utfra kristendommen… som du her spotter så det hyler etter.
   Så ungene er i himmelen, som i neste omgang bare er vås og ikke eksisterer?
   Tragisk og respektløs lening.

  12. Næmmen…hadde de ikke bare kunnet lært litt Logistikk? Helligdagstabell? Og du Kokkejævel, du gjør noe riktig ettersom du terger opp menigheten. Hold ut, hold avstand.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg