Kjære dagblogg, tirsdag 29. juni 2021, kl. 21:06

Bjørnen er (endelig) skutt og Hoftepluss er solgt! 😀

(Tusen, tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner!)

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal føle om det, men jeg har jobbet så sinnsykt hardt i så mange år, og vært så sjuk, så sliten, så ubeskrivelig langt nede deler av de siste par-tre årene, at det er et Herrens mirakel (samt morfin, paralgin forte, ibux, +++) at jeg i det hele tatt har klart å stå på beina, men jeg har klart det. Jeg klarte det!

 

Helt stille i huset. Den bitte lille familien min har lagt seg. De siste par ukene har de begynt å legge seg samtidig. Omtrent på slaget 19:00, hver kveld. Konemor har blitt så trøtt og sovner nesten av før hun har fått sagt “vår” i “Fader vår”. Slik er det å leve med meg, jeg er en særdeles trøttende type, he he.

 

Ellers har jeg ikke så mye å si, kjære dagblogg, annet enn skuldrene mine er veldig mye lavere og jeg gleder meg fryktelig til høsten.

 

Det ser ut som at det ordner seg for meg. Jeg kan opereres uten å ligge i narkoserus i september å være bekymret for hvordan det går med bedriften i mitt fravær, for det er ikke min bedrift lenger! Og det kjenner jeg kommer til å bli veldig deilig.

 

Gratulerer til UNO! Dere har kjøpt Altas største alkoholfrie serveringsted. Ta vare på det og dets ansatte! Dyrk, røkt og videreutvikle, men alt dette kan dere! Likevel kommer ordet “Gullfugl” opp, igjen og igjen 😉

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

Fattet, men veldig, veldig glad

10 kommentarer
    1. Gratulere med salget, og nå må du ta vare på deg selv.håper det blir bra med ryggen når du blir operert. Ha en fin dag og god sommer i vakre Alta.🤠😎🌞🤗🤗

    2. Gratulerer med salget👍Nå er det på tide at du tar vare på deg selv. Nå må du få orden på kroppen din. Det er umenneskelig å gå rundt å ha så vondt hele tiden.Du blir jo pillenarkoman! Hvem har glede av deg da!Ta godt vare på deg selv og din lille familie.

    3. Gratulerer med salget. Endelig kan du senke skuldran og bare nyte dagan som kommer etter 1august. Lykke til

    4. Gratulerer så masse. Tenker du er veldig lettet nå etter den perioden du har bak deg. Lykke til med operasjon .

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg