Kjærest som gjest i God Morgen, Norge?

TV2 ringte i dag tidlig og lurte på om ikke jeg kunne stikke innom GMN neste fredag, 31. januar, siden jeg uansett var i Oslo i anledning Vixen. Prate litt, lage litt mat med Wenche, ja vanlig opplegg rett og slett 😉 Som GMN-venn, som jeg nesten nå kan kalle meg, takket jeg naturligvis ja til invitasjonen,  men forslo samtidig at jeg kunne ta med meg Kjærest i studio. Så kunne folk få høres hennes historie opp i all denne galskapen.

 

Hadde ikke det vært artig da, folkens? Høre Kjærest sin stemme i stedet for bare min? Se denne fantastiske kvinnen dere har lest så mye om i levende live? Jeg syns det høres ut som en fantastisk plan! Hun er jo en svært viktig del av dette universet som jeg deler med dere hver eneste dag. Skulle egentlig bare mangle at ikke hun også fikk komme litt på TV og sole seg i glans, glitter og glamour, eller stå opp klokka halv fem for å bli sminket presentabel fordi man ser ut som takras så tidlig på morgenen, som det også kalles.

(På bildet ser dere hennes første reaksjon da jeg nevnte det for henne, he he 😉 )

 

Jeg håper de tenner på tanken. Det tror jeg de gjør. I alle fall hvis dere heier henne fram i kommentarfeltet 🙂

 

En strålende aften ønskes dere alle!

 

Husk at hvis dere vil at Kjærest stolt skal klappe en aspeløvnervøs Kokkejævel opp på scenen for å motta “Folkets favoritt” under Vixen, så er det bare en ting som funker: Stem HER

 

 

55 kommentarer

Siste innlegg