Klar, ferdig, kok!

Der var vi i gang igjen. 10:15 går startskuddet for den første av dagens  17 retter. Siste rett fotograferes 13:30. Da har vi ett ledig kvarter til uforutsette ting, for noe skjer jo garantert. Sjeldent at alt går etter planen. Aldri faktisk.

 

Med så mange retter på så kort tid må selvfølgelig det aller meste være klargjort på forhånd. Til og med pasta jar jeg kokt ferdig og puttet i plastposer. Likevel har jeg alltid denne hybelkomfyren i tankene når jeg jobber med oppskriftene til denne boken. Avslutt alle rettene skal kunne tilberedes med suksess en hybelkomfyr. Det er ikke utstyret som avgjør om maten er godt over gjennomsnittlig god, det er oppskriftene, og de får dere i boka 🙂

 

Takk for i går forresten! Utrolig artig tur! Det blir garantert en ny tur på søndag, enten opp Komsalaia eller et annet fjellmassiv i vakre Alta.

 

Nå må jeg nesten fortsette forberedelsene. 🙂

 

Vi smattes!

 

PS! Dagens bloggpost fra Konemor fnner du HER. Hun er visst fortsatt i det humoristiske hjørnet 😉

9 kommentarer
    1. Wow, så mye god mat 😋
      Lykke til med kokkelering🍲
      og fotografering 📸
      + kokebokskriving 📑

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg