Der var vi i gang igjen. 10:15 går startskuddet for den første av dagens 17 retter. Siste rett fotograferes 13:30. Da har vi ett ledig kvarter til uforutsette ting, for noe skjer jo garantert. Sjeldent at alt går etter planen. Aldri faktisk.
Med så mange retter på så kort tid må selvfølgelig det aller meste være klargjort på forhånd. Til og med pasta jar jeg kokt ferdig og puttet i plastposer. Likevel har jeg alltid denne hybelkomfyren i tankene når jeg jobber med oppskriftene til denne boken. Avslutt alle rettene skal kunne tilberedes med suksess en hybelkomfyr. Det er ikke utstyret som avgjør om maten er godt over gjennomsnittlig god, det er oppskriftene, og de får dere i boka 🙂
Takk for i går forresten! Utrolig artig tur! Det blir garantert en ny tur på søndag, enten opp Komsalaia eller et annet fjellmassiv i vakre Alta.
Nå må jeg nesten fortsette forberedelsene. 🙂
Vi smattes!
PS! Dagens bloggpost fra Konemor fnner du HER. Hun er visst fortsatt i det humoristiske hjørnet 😉
Å jøss😊👏
Whaaat!?
Jeg har jo skjønt at det har vært mye mat som skulle ferdigstilles her, men det der er jo regelrett perverst (haha) 😮 😀
Ja, det er voldsomme mengder. Heldigvis er det 5. og siste fotografering på mandag 😀
Hæ!?..
Så det du sier nå, er at dette her ikke er alt, og derav at enda mer mat skal tilberedes?? OMG! 😮 😀
75 retter totalt
Utrulig bra gjort!👏👏👏
Imponert over alt du rækk på “itjnåkka” ti 👍
Wow, så mye god mat 😋
Lykke til med kokkelering🍲
og fotografering 📸
+ kokebokskriving 📑
Lykke til 😊
Lykke til med fotografering og bokskriving!
Ser frem til den kommer!