Kokkejævel tar et oppgjør med kritikken!

Kokkejævel ble i ettermiddag rundt 16:10 pågrepet av væpnet politi på Alta lufthavn etter flere tips fra publikum. Vitner på stedet forteller at Kokkejævel dro på en innpakket kropp som åpenbart var bestialsk behandlet, da det ser ut som om både hode og føtter under knærne regelrett er saget av.

 

Bortsett fra den grønne presenningen og gaffateipen så gjorde ikke Kokkejævel noe for å skjule ugjerningen, snarere tvert i mot. Han la seg ned med liket og tok flere selfier or ropte til alle som stoppet at “sånn går det med de idiotan av nån mobbera som kritiser mæ!” “Det e Æ som har rætt, alltid! HUSK DET!” 

 

Selv om Kokkejævel ikke akkurat er veldig kjent for å takle kritikk spesielt godt, så var kanskje dette litt vel drastisk, selv til han å være. Likevel var det overraskene mange som faktisk begynte å applauderte og lage hjertetegnet i hendene samtidig som de kom bort og sparket og spyttet på kritikeren. “Slik går det når du på død og liv si noe  selv om du ikke har noe positivt å si!”

 

Da politiet kom til stedet satt faktisk Kokkejævel og signerte bøker på den døde kroppen, mens folkemengden sto og ropte ukvemsord fram og tilbake mot hverandre. Kokkejævel ropte fra tid til annen “Oppfør dåkker i kommentarfeltet, hvis ikkje dræp æ dåkker åsså!”

 

Vet ikke om han mente det der han satt og sikkert grublet over om dette ville stuntet ville holde han på bloggtronen i femten minutter til. Alltid vanskelig å vite. Kanskje gikk han litt for langt denne gangen, ble for ivrig. Hvis det var tilfellet så fikk han bare skrive enda en tåredryppende blogg om den vanskelige barndommen, døde unger i bøtter og spann, mobbing, psykisk og fysisk helse, ensomhet, utenforskap og alle de der temaene han skriver bare for å få sympati og likes. Eller, kanskje enda mer effektivt, utlevere datteren sitt privatliv. Eureka! Slo dette drapet feil så skulle han sannelig fortelle om mensen var kommet eller ikke. Folk ville klikke som gale! Herregud, som han elsket denne sosialpornografien!

 

Virkeligheten gikk først opp for han da politiet tok fra han mobiltelefonen midt i en ny selfie. Da kom tårene “Hærregud, dåkker kan ikkje gjør dettan mot mæ! Kossn meine dåkker at æ skal kunne skrive kveldsbloggen, hæ” Æ e jo avhengig av klikk. Æ e sjuk! Dåkker må kjør mæ på lægevakta i stedet. Høre dåkker? Au, ikke ta på mæ! Æ anmeld dæ te fansen min, og det e ikkje uten grunn at de kallse førr blodfansen. De slit næmlig haue av dæ av hvis du gjør nåkka stygt mot mæ! Du e herved advart!”

 

God helg!

Kokkejævel

 

 

 

 

41 kommentarer
  1. Synes ikke dette innlegget var like morsomt som en del andre her 😉 – men karakteristikken på blodfans er jo at man ofte ler lettere/priser sitt idol høyere – kravene senkes på et vis. Hvis mitt fotball-lag scorer jubler jeg over målet, hvor flott det er – mens andres scoringer, tja…jo…greit nok 😜
   Men: er nysgjerrig på hva den innpakkede saken faktisk er i virkeligheten?

   1. Jeg kan bare skrive det jeg selv syns er artig, og jeg liker selvironi, altså å le av meg selv, men folks humor er i sannhet forskjellig. (I virkeligheten er det en dyreskrott)

    1. …så faktisk er det et lik, ja…. 😝
     Var heller ikke min mening å disse innlegget så veldig – mer å forklare min manglende overbegeistring á la «ler så jeg griner» osv
     Takk for oppklaringen om liket! 😄

  2. Jeg skjønner det…neste bokutgivelse er en bloddryppende krim, og du er allerede i gang å skrive 🙂 Jeg gleder meg 😀
   Ha en herlig søndag 🙂

  3. Nok en gang fikk eg meg en god latter😂. Du er en sann mester å ordlegge deg på en så levende måte😊. Men uansett hva du skriver er det bestandig mange som kommer med oppgulp her,skulle nesten tro at det var tvang og ikke frivillig å lese bloggen din🤔. Nei,fortsett å skrive med din fantastiske form for humor og selvfølgelig alvorlige sider av livet😉. Elsket å lese bloggen din,ha en nydelig søndag med kjærest😍

  4. Jeg synes du skal slutte med sytinga over de som ikke liker deg og de som kritiserer deg, og heller sette pris på alle de som digger deg. Ser ut som at det er mange flere. Jeg synes bloggen var bedre før, før all denne sytinga. Du var tøffere da. Mer kokkejævel, mindre støtt og stakkarslig.

   1. Det kan godt hende at bloggen var bedre før, men at du klarer å få dette humorinnlegget, der jeg er selvironisk både med meg selv og “blodfansen” så det synger, til å bli et sutreinnlegg forstår jeg ikke. Jeg prøvde bare å være artig, men du flire ikke. Det er lov det. Mange andre som lo. Den siste setningen din var egentlig bare vondt ment, og slikt kommenterer jeg ikke lenger.

  5. Skjeldent, veldig skjeldent har jeg uforvarende støtt på et voksent egoistisk menneske med barn, som er så totalt , ja gjentar, totalt uten selvinnsikt . Heldigvis så har du merket bloggen din med 18 års grense. Det er klokt.. små barnesinn , klar for den store vide verden, leser heldigvis ikke dine spinnville tanker.. tenker jeg er mer enn bra. Klok mann du.

   1. Du må jo like det du finner på bloggen her siden du er her hele tiden. Det er ingen tvang men du må vel se om noe skal rapporteres til barnevernet.

    1. Nei, liker det ikke. Det er rett og slett tragisk. Følger med i sosiale medier for barnas beste. For å forebygge , det er min jobb, som egentlig ikke er en jobb, rett og slett ta vare på våre kjære små som der foreldre ikke burde men skal passe på. Som alle oppriktige, kloke , omsorgsfulle «kjærringer « på Kvinneguiden gjør hver eneste dag, samme som den kloke og reflekterte blogger som «Kjærringtanker»

     1. Siden du er på sosiale media for å passe barna, som du sier, synes jeg det er merkelig at jeg aldri har sett deg i kommentarfeltet til fotballfrua. Hun og fotballen bruker barna som rekvisitter på bloggen.

     2. Hvis det er noen lesere her som tror at «Job» arbeider – profesjonelt – med barn, vil jeg dele noen av mine tanker:
      Barn er omgitt av mange voksne, både foreldre og andre nære slektninger. Og profesjonelle omsorgspersoner fra de starter i barnehagen og til de går ut av videregående skole.
      I prinsippet er det foreldrene som vet best om sine egne barn, men i noen tilfeller er det behov for et profesjonelt offentlig hjelpeapparat som kan gi bistand.
      Vi som er profesjonelle har studert (og praktisert) i mange år for å få best mulig kunnskap i å fange opp hva som er «barnas beste», inkludert signaler på «omsorgssvikt» hos de enkelte barn & unge.
      Gjennom direkte observasjoner og samtaler, og med full taushetsplikt!
      Dessverre har noen av oss opplevd å rapportere om forhold som ikke er til barnets beste, og tro meg, det er et omfattende arbeid.
      Altså, vi sitter ikke på sosiale medier og vurderer om barn har det bra hjemme/ på skolen eller ikke, ei heller tolker foreldrenes «egnethet».
      Og i de tilfellene det settes inn tiltak, gjøres det direkte til barnet og de foresatte.
      Ikke på sosiale medier, som f.eks blogg, Facebook, Instagram eller Kvinneguiden.
      De sistnevnte grupper dekker anonyme «nettroll» og «bygdeslarv» – noe som garantert ikke endrer noe til barnas beste!
      Så til deg «Job»: fortsett med det du er best på, nemlig å spre usaklig «eder og galle» i kommentarfeltene – hvis det gir deg et bedre liv! Vi både ser og hører deg! 😉

   2. Job, for en gang skyld skal jeg gi det rett. Hvis du mener at til og med dette innlegget, der jeg utelukkende prøvde å være artig, går ut over mine barn, og du faktisk har rett, så er jeg helt og holdent blottet for selvinnsikt.

  6. Herlig. Jeg digge humoren din, det litt bisarre. Du får det sagt.

   Forresten har hun der kjerringa uten tanker for annet enn deg stjålet bildet ditt. Håper du sender henne ei saftig regning for brudd på åndsverksloven. Vi vet vel alle at AnneBrith Davidsen tjente godt på 17.maikakebildet sitt. Litt ekstrainntekt er aldri dumt og så slipp den kjærringa å mobbe deg og påstå at du tigger.

   Ser hun prøver å smigre, hun må være bra desperat etter klikk og klatring på lista. Eller bare steikanes opphengt i deg? Og trur at du er like opphengt i henne? At alt svever rundt hennes akse?

   Kanskje han der gamlisen hennes ikke fungerer så godt på alle måter, at hun ønsker seg en ung og sprek en. Du vet, det hjertet er fullt av….og bloggen hennes handler stort sett om deg.
   Skrev det i en kommentar til henne etter innlegg nummer ørtenhundreogfantasillion om deg. Hun sletta. Trua med at hun skulle anmelde meg. For politet fant nok frem til meg…..trur jeg traff ei øm tå der gitt…

   Men send no regning for bildet, så får jeg litt tips fra deg til å betale advokat, for nå anmelder hun meg i allefall.

   Ha en flott helg.

   1. Hvis du bare skrev det du nevner blir du neppe anmeldt. Jeg har heldigvis aldri mottatt noe som tråkker over den norske lov. Syns det er koselig med tilbakemeldinger, både positive og negative. Får en del av begge og slik må det være 🙂

  7. Hadde jeg ikke hatt ører hadde flire gått trill rundt 😀 På mine kanter heter det at misunnelsen er større enn kjønnsdrifta 🤭 Sikkert det du er utsatt for 😅

   1. Anita det må ikke lese alt ,det er frivillig. Så det er ingen som tvinger deg til å lese hverken ett eller to eller 10 innlegg om dagen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg