Kremet tacogryte med pasta

Ny helg, nytt tacotips! Kjærest serverte denne gryteretten på sin 30-årsdag, og i følge myten var det folk som nesten mistet livet under en vill krangel om hvem som fikk lov til å slikke kasserollen ren. Det hele endte med at politiet kom til stedet for å roe gemyttene, men da de smakte litt av det som var igjen av rester beslagla de hele kasserollen som bevis og kjørte sin vei uten et ord. Kasserollen ble levert tilbake, gullende ren, noen dager senere og saken ble henlagt på bevisets stilling.

 

Denne gryteretten gjør seg fint på selveste tacofredagen, men er også en super måte å bruke opp tacokjøttdeigen påfølgende dag. Er grenser for hvor artig det er med tacopizza hver eneste lørdag etter tacofredag. I atten år. Just saying!

 

Sånn, hysj, her kommer oppskriften:

 

1 pk kjøttdeig/karbonadedeig

(Jeg bruker alltid karbonadedeig, både for å vise velstand fordi det er dyrere, men også fordi det inneholder veldig mye mindre fett. Fin måte å spare kalorier på uten å slanke seg…)

1 pk tacokrydder

250 gram pasta

1 pk seterrømme

(Der røyk den slankingen 😉 )

1 pk kremost med urter/hvitløk

(Her også…)

1 boks maiskorn

1 rød paprika

(1 ss finhakket jalapenos hvis du vil ha litt mer krutt)

 

  1. Kok pasta i lettsaltet vann. Følg anvisningen på pakken. Folk tror det er så lett å koke pasta, og det er det for så vidt også, men det må gjøres riktig. Følg bruksanvisningen! Renn av.
  2. Steik kjøttdeig, tilsett krydder og kanskje litt salt. Nå har de jo fjernet alt saltet fra kjøttdeigen, så kan være greit med litt ekstra salt hvis du ikke har høyt blodtrykk. Jeg liker maten best når den smaker noe.
  3. Tilsett alt annet og kok opp.

 

Serveres med salat hvis du vil, en klatt rømme, tortillachips og ellers alt som hører med til et vellykket tacomåltid.

 

Så enkelt kan det gjøres. 🙂

 

Vær så god!

 

 

 

 

 

25 kommentarer

Siste innlegg