Kyllinggryte med tomat og urter

Reklame | Kokkejævel

600 gram ternet kyllingkjøtt, bryst eller lår

1 løk

15 g hvitløk, hakket

150 gram gulrot, strimler

100 gram kålrot, strimler

100 gram sellerirot, strimler

100 gram rød paprika, strimler

1 rød chili, i tynne skiver

(For mildere gryterett, ikke bruk chilifrøene)

1 ss tomatpué

400 gram hermetisk, hakket tomat

1 ts peppermix

1 ts timian

1 ts rosmarin

1 ss paprika

3 dl kremfløte

7 dl kyllingkraft/vann med 3 buljongterning

0,5 dl olivenolje

1 ts salt

1/4 sitron

 

40gram maisenna utrørt i 1 dl vann

 

Fres kylling og løk gyldenbrun, ca 5 minutter, i olivenolje på medium varme, tilsett tomatpuré, hvitløk, krydder og hakket tomat, og fres 5 minutter til.

 

Stå ikke der og heng! Tilsett resten av grønnsakene, vannet og fløten, kok opp og rør inn maisenna utrørt i kaldt vann. La dettes småputre i 10 minutter. Smak til med salt og saften fra 1/4 sitron

 

Serveres med ris og salat. Liker ikke salat og alt for mye karbo i risen, bu hu? Lag middagen sjøl for faen, i stedet for å sitt der å kritiser andres initiativ hver jævla dag!

 

 

NB!

For å unngå kulinarisk død og fordervelse over deg og din slekt, så må du vippse 1,25 kr til KOKKEJÆVEL

Hvis beløpet er for høyt, så ta kontakt for en nedbetalingsplan.

 

Oppskriften er beregnet til 4-6 personer, så prisen per person blir om lag 25 øre.

 

Vi smattes!

12 kommentarer
    1. Kan man synke lavere?

      Hadde det ikke vært for at jeg ikke vil dele telefonnummeret og risikere å få deg på døra skulle jeg vippset så du en gang fikk nok.

      Tenk å tigge slik. Når man ikke eier skamfølelse…

    2. Det må være himlandes deilig å skrive i hytt og pine om glede, sorg, fedme, vondter til tredvetusen mennesker , å slippe gjennom hjerter i kommentarfeltet. Og så klart, en kritiker , eller omsorgsperson i ny og ned… når det gagner businessen og klikk. Du er nominert til årets markedsfører hos Kampanje.no

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg