Lillebror

 

Kjære alle sammen! 14:29 i dag formiddag kom den gutten vi alle har ventet så intenst på så lenge ut i friluft. Kjærest brukte akkurat en arbeidsdag på jobben. Hvis man ikke da regner med forarbeidet som ble gjort i går kveld. Kremt.

 

50 cm og 3595 gram

 

Helt fullstendig fullkommen!

Jenta og den lille gutten er ikke langt unna perfekte de heller.

 

Finsk jordmor etter vaktbyttet. Da blir det pils og nøtteskål etter fødselen for å komme seg til hektene. Man skal respektere kulturforskjeller. Ja, det var en spøk. Flir for faen.

 

Selv om Kjærest er godt vant så er dette au, au, AU!

 

Jeg er så stolt og glad!

Disse to <3

 

Tusen takk til vår fantastiske vestlandske jordmor som gjorde denne dagen til en trygg og god opplevelse både for mor, far og barn. Du har virkelig grunn til å klappe deg på dine spede skuldre etter endt arbeidsdag. Takk også til alt annet personell som ikke har vært mindre fantastiske. Hammerfest sykehus <3

 

Vil også igjen få takke alle dere vakre mennesker som følger og støtter oss i tykt og tynt. Vi setter umåtelig pris på dere, og har derfor valgt å dele noen fine bilder av dette herrens mirakelet som kom oss i hende i dag. Det betyr slett ikke at vi har tenkt å gjøre ham til en såkalt “bloggerunge” og dele alt som skjer i oppveksten hans, men vi mener man heller ikke skal bli helt hysteriske og ikke kunne vise fram ungene sine i det hele tatt. Vi tror på en gylden middelvei for vår familie.

 

From

Kokkejævel, Kjærest og Lillebror with love

 

 

 

 

 

 

 

 

395 kommentarer

Siste innlegg