Manna fra Himmelen

Jeg er helt tom for energi nå. Fullstendig tappet. Jeg gir ikke opp, gjør jeg aldri, men jeg har ingenting å gi dere i kveld. Ingenting. Men en oppskrift har jeg saktens råd til.

Datter er på trening. Drilling. Skal straks kjøre og hente henne. Kjærest kommer hjem litt senere i kveld. Blir godt. I morgen er en ny dag. Den blir bedre garantert! Skal ikke så mye til, he he.

 

 

Melkesjokoladeparfait

(Manna fra Himmelen)

6 eggeplommer

50 gram sukker

1 vaniljestang

5 dl kremfløte

200 gram melkesjokolade

 

  • Pisk plommer og sukker til eggedosis
  • Pisk fløte og frøene fra vaniljen til fluffy krem
  • Smelt sjokolade i vannbad
  • Pisk inn den smeltede sjokoladen i eggedosisen.
  • La dette piske et par minutter
  • Vend ”sjokodosisen” inn i kremen
  • Fyll i fine glass f.eks. og frys ned

Oppskriften holder til 6 personer. Server gjerne med marinerte bær. Bruk fantasien, men portvin og litt sukker er jo godt. Eller cognac, men husk at det skal være mer brennevin enn bær. Nei, vent, det var motsatt!

 

Denne oppskriften utviklet jeg, (har aldri brukt andres oppskrifter), til en lærlingkonkurranse en gang i det forrige årtusen, men den er fortsatt like god. Enkel å lage, som alt jeg lager, men den smaker som om den kommer fra Himmelriket. Passer godt som juledessert.

 

Vi smattes!

 

26 kommentarer
    1. Ta deg en pause! Skru av det meste!
      Det er lov, også for en toppblogger, og både forståelig og fullt fortjent! 😇❤

    2. ikke farlig om du ikke skriv. Den oppskrifta va verdt masse. Skal prøve den snart. Sånn test før jul. Mye sånn test før jul nu om dagen.

    3. Tusen takk, denne hørtes knallgod ut og må testes engang 👍 Æ trur ikke vi følgere kjæm te å svikte dæ om du ikke leverer innlegg “på løpende bånd” gjennom dagen, så bare ro ned og bruk energien ilag med de rundt dæ, ha en god kveld 😊🎅

    4. Takk for oppskrift ❤. Godt å høre at du er menneske også, som går tom for energi, hvil deg og prøv å lade batteriene, husk du er bare et menneske, ha en fin kveld ❤

    5. Hei..takk for oppskriften,spennende den skal prøves🌹 ta det med ro og slapp av nå. Ha en fin kveld🌺

    6. Du træng og slappe skikkelig av innimellom sammen med dine kjære💞
      Og bare være, uten og gi av deg selv.
      Husk det☺️
      Tusen takk for oppskrift.

    7. Takk for oppskrift.Kryp opp i sofan å slapp av♥️
      Våg å være ærlig
      våg å være fri,
      våg å føle det du gjør,
      si det du vil si.
      Kanskje de som holder munn
      er reddere enn deg.
      Der hvor alt er gått i lås
      må noen åpne vei.

      Våg å være sårbar.
      Ingen er av stein.
      Våg å vise hvor du står.
      Stå på egne bein.
      Sterk er den som ser seg om
      og velger veien selv.
      Kanskje de som gjør deg vondt
      er svakest likevel.

      Våg å være nykter.
      Våg å leve nå.
      Syng, om det er det du vil,
      gråt litt om du må.
      Tiden er for kort til flukt.
      Bruk den mens du kan.
      Noen trenger alt du er,
      og at du er sann.

    8. Den oppskriften må jeg prøve, den så kjempegod ut.
      Nå trenger du nok å slappe litt av, kan ikke være i 100 hele tiden. Kos deg med kjærest og datter nå.

    9. Denne oppskriften skal jeg teste 👍 passer utmerket for meg som baker kransekaker. Sitter alltid igjen med overskudd av eggeplommer 😅
      Er du sliten, prøv å meditere 🙏🏻 Det gir meg overskudd 😄 finnes grupper på nett eller enkle meditasjoner på YouTube.

    10. Såg knallgod ut 👌Og såpass enkel at jeg tørr å prøve meg 😉 Den skal lages og ha på lur til dessert i jula. Elsker alt som kan lages enkelt på forhånd 👏👏👏

    11. Den ser knall god ut😁 Lyst å prøve…..men fryses ned? Bokstavelig talt i fryseren? Hvor lenge?🤪😊

    12. Ny følger hilser; herrejemini da mann! Du er ETT menneske – husk det. Hvis du ikke tar litt bedre vare på deg selv, vil du plutselig være ute av stand til å gi noe til andre! La bloggen fare noen dager. Vi vil savne deg, men plutselig er du kanskje her igjen.
      Takk for alle de gode innleggene jeg har rukket å lese til nå!

    13. Da har jeg laget den, men bomma litt på fløyten. Brukte bare 3 dl fløte😬. Håper den blir like god 😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg