Nå har du sjansen!

I det siste har det vært mange spørsmål fram tilbake som har blitt hengende i luften. Derfor har jeg beste meg for å svare på absolutt all spørsmål som kommer i kommentarfeltet i denne bloggposten. Min tid er ikke endeløs, så denne gangen besvarer jeg ikke på fb, bare her på bloggen.

 

Jeg har et åpent kommentarfelt, så spør om hva du vil og jeg skal svare etter beste evne.

 

Fyr løs!

55 kommentarer
  1. Heia Asbjørn 😀
   Lurer på om det blir signingsferd evt. signeringsferd ut i det ganske land? 🎈😀

  2. Eneste bloggen æi les, takk for at du deler ett virkelig liv med oss. Får vi som har forhåndsbestilt boka tilsendt rettelse(r?) til oppskriftene ( reinkjøtt Lavvo-Lars😉) Virker som du klarer deg med lite søvn om natta. Sovner du noen ganger stående, i løpet av dagen? ALLE gode ønsker til deg og din lille store familie🥰

  3. Ønskereprise!!!
   Du la for lenge siden ut en sausoppskrift, lenge før du ble blogger 🙂 med marsipan og tørket reins-ett-eller-annet (Jeg jukset og brukte bacon i mangel av reins***).
   Kan du være så snill å legge ut på nytt, for jeg finner den ikke igjen.
   Den tåler garantert reprise!

   Ha en flott uke!

  4. Kommer boka som e-bok?
   Hvis svaret i utgangspunktet er nei, kan du da bruke to sekunder på å prøve å opparbeide bittelitt sympati for noen stakjarer som er stuck på en holme i karibien?
   Ingen tårer som trenger seg fram bare ved tanken på at noen må lide seg gjennom alt for varme dager med fryktelig sandete strender? Neivel… og du kan ikke fatte hvorfor folk som fakern stort sett ikke får tak i annet enn kylling, fisk og en sjelden gang en grisehale og gammal sjøldau geit vil lese boka di???
   Vel, noen av iss er selvplagere😂

   Men altså, kommer boka som e-bok?

   All omtanke til deg, kjærest (førr ei dama!), datter ( gur du e tøff! Gjør det som blir mest rett og minst feil – for DEG!) og til bitteliten i magen ❤

   Menneh, ikke glem den e- boka da😉

  5. Hei :😊😄

   Har du/dere planlagt ny julekalender for oss i bloggform i år også? Med rampenisse.

   Beste julekalenderen man kan få som voksen, så håper det 🤩

   Ønsker deg, kjærest og datter en herlig uke ☺️

  6. Hva ville du vært hvis du ikke var kokk? Hva tror du din første lærer trodde du kom til å bli? Og, drikker du te med eller uten melk? Heier på deg og dine 👏👏

  7. Kjære Kokkejævel.
   Jeg har aldri, og da mener jeg ALDRI, kommentert en blogg før. Det har aldri vært interessant nok (jada, jeg høres arrogant ut, og antagelig er jeg det også!). Jeg har fulgt en del bloggere fordi jeg er en nysgjerrig trebarnsmamma som vil vite hva som påvirker ungene mine. Og skrekk og gru, så mye rart og meningsløst man kan lese!
   Men din blogg leser jeg kun for min egen delog fordi jeg har lyst.
   Det er så befriende med folk som byr på seg selv, som kan skrive om de jævla svarte dagene med samme glød som når de gode dagene beskrives.
   Jeg orker ikke å gå inn på kommentarene du har fått fra politisk korrekte besservissere. Egentlig fortjener de å ties ihjel! Jeg vil heller gå inn og heie på deg som deler livet, helt uten pynt og glasur, og som kommer med refleksjoner og tanker svært mange kan kjenne seg igjen i. En av mine helter i samfunnet er Jens Bjørneboe. Javisst var han en fyllik som levde et annerledes og «rart» liv. Men han hadde mye klokt å si. Og best av alt: Han hadde en vanvittig integritet! Heia ham, og heia deg! Folk som dere er det altfor få av i vårt feige samfunn.
   Her får du Bjørneboes ironiske 10 bud til en ung mann som vil frem i verden.
   Stå på, fortsett som før, og alt godt til deg og dine.

   Politisk ukorrekt hilsen fra Mona

   I Det første bud er ganske lett:De som er flest, har alltid rett.

   II Tenk alltid på hva folk vil si.Og ta den sterkestes parti.

   III Og tviler du, så hold deg taus til du ser hvem som får applaus.

   IV Tenk nøye ut hva du bør mene. Det kan bli dyrt å stå alene. Følg ingen altfor høye krav. Men si, hva du har fordel av.

   VI Si alle hva de gjerne hører.Gå stille gjennom alle dører. (For sannhet bringer sorg og nød, mens daglig løgn gir daglig brød.)

   VII Gå aldri oppreist. Snik deg frem. Og gjør deg varm i alle hjem.

   VIII Husk: Ingen mann kan roses nok. Slik bygger man en venneflokk. (Og i et brødre-paradis har du din beste livspolis.)

   IX Av sladder husker du hvert ord til bruk i neste sjefskontor. (Men ingen taktfull sjel forteller et ord til ham som ryktet gjelder!)

   X Hvis siste bud blir respektert, da er din fremtid garantert! Følg dristig med i kamp mot troll,- men vis fornuftig måtehold! Skrid tappert frem i livets strid,- én time forut for din tid!

   Jens Bjørneboe «Samlede dikt»

  8. Hei, har lest boka di, vært innom Hoftepluss for et par uker siden og spist retten Lavvo Lars, fantastisk godt 😋👏👏👏 Mitt spørsmål er hvor mange personer oppskriftene i boka di er ment for? Beklager teit spm…. og lykke til med alt forestående😍, håper det går bra🙏🤞👍

   1. Hei, og takk for skryt! Oppskriftene i boka er nedskalert av de oppskriftene jeg har brukt i mange år og vil derfor variere i menge. Du må nesten bare se på totalen og bruke litt av egen erfaring 🙂

  9. Når verden blir normal igjen, er det da noe håp for folk i andre deler av landet vårt får oppleve dine salater eller baguetter?
   Feks på en matfestival eller noe sånt?

  10. Tenker på alt du har vært gjennom. Det må være ubeskrivelig vondt. Syns du er jævlig modig som tok valget om å åpne deg opp for hele Norge.

   Har lest boken din to ganger, og bakt sjokoladekaka. Leser den nok en gang til. Og baker nok hvertfall en gang til.

   Ønsker dere alt godt. Det er så jævlig fortjent ❤️💪🏼

  11. Noen kom meg i forkjøpet i forhold til om det vil bli en egen kokebok👍, der likte jeg svaret ditt…. den måååå jo bære bli i kokkejævelstil👌👏👌👏.
   Festligste oppskriftene æ har vært igjennom iallfall😁🤤👌

    1. Bare ikke spøk FOR mye med oppskrifter – sånn at mengder, temperatur eller rekkefølger kan misforstås enkelt 😝
     Ikke mye som er mer irriterende enn å bruke lang tid og penger på noe som blir mislykket….

  12. Lura på Korsen baguetter dåkker bruka? Hos vår levrandør e havrebaguettene tatt ut produksjon … å æ bli sprø av å leit etter en erstatter, klar ikke å finn en som e god til en fornuftig pris 🙈🙈

  13. Har du smakt fiskesuppa fra Meny? Den var faktisk ganske god når man er alene hjemme. Tusen takk for at du skriver en så fin blogg, tusen takk for oppskriftene du la ut i boka og de du legger ut her❤️

   1. Jeg har ingenting i mot kritiseringen, men når det vris, vrenges og lyves kan jeg bli skikkelig irritert. Leste senest i dag en som skrev at jeg hadde slettet kommentaren til vedkommende. Jeg visste jo at det var en løfn siden jeg ikke sletter kommentarer, men de som leste løgnen trodde på det. Da er det vanskelig å ikke “gripe inn” og kommentere tilbake, men det er ingen vits. De tror deg ikke.

  14. Hei på dere.
   Jeg lurer på når termindatoen er og om det er lagt planer for å ta godt vare på dere etter minikokken kommer til verden. ❤

   1. Terminen er satt til 23 oktober. Det er vel ikke lagt noen konkrete planer akkurat, men hun får god oppfølging og planlegger å ligge på sykehuset til de første fjorten dagene har “gitt seg”

    1. Så lenge du husker smultringene skal jeg være glad og fornøyd 😉

     Hils Kjærest og si at blåsokkene kommer plutselig i posten 👍

  15. Nei, altså- spørsmål🤔 jo- kordan kjennes det å bety så mye for så mange hver morgen- og flere ganger daglig av og til? Og så en takk for at du er deg selv❤️ Ikke slutt med det🤗

  16. Heia Asbjørn, eg lura på om du har for salg reinbog 🤔
   Evnt vet du noen som selger 😃
   Mvh Sissel

   1. Min favorittrett, og dette er helt sant, er havreknekkebrød fra Wasa med kvitost på. Drikke er vann hvis jeg skal kjøre bil og Ringnes lite hvis jeg ikke skal kjøre bil 😉

  17. Har ikke noen spørsmål ,men vil bare ønske deg og kjæresten lykke til ,og ha en strålende søndag.🌺🦋🌼🌻🌹

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg