Nå selger jeg Hoftepluss og FyFader

Alt har sin tid, og nå er det på tide å overlate både ror og skute til yngre krefter. Til folk som klarer å stå mer enn 15 minutter i slengen uten å måtte legge seg ned i fosterstilling, fylle magen med tabletter, og okke og bæse om hvor synd det er i dem, både på blogg, FB live og podkast. Det gjenstår ennå en del formaliteter før alt er på plass, men jeg tror dette kommer til å gå i orden.

 

Jeg står ved et gedigent veiskille i livet. Jeg vet hvor jeg har vært og hva jeg har gjort, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal eller hva jeg egentlig skal gjøre eller leve av. Det er spennende. Litt skummelt, men også veldig deilig. Jeg tror det bare er sunt å bli røsket opp med roten en eller to ganger i livet. Så får vi se da om jeg klarer å slå nye røtter som er sterke nok til å holde en voksen mann godt oppreist. Den som lever, (og det er det slett ikke alle som gjør i min alder), får se.

 

Jeg kommer ikke til å si mer om dette før i morgendagens livesending og podkast kl. 18:00

 

(PS! Husk at vi søker mannskap til skuta. Både fast hyre, men også sommermatroser og helgegaster. Send mail til [email protected] med kortfattet søknad og CV med bilde hvis du er interessert. Han ansetter fortløpende nå. Du kan også ringe ham på 469 31 357 hvis det er noe du lurer på angående stillingen.)

 

 

 

23 kommentarer

Siste innlegg