Opp som en løve…

Jeg er ikke helt sikker på hvor det gikk galt, men på et eller annet tidspunkt gikk alt så fryktelig galt. Mulig det var en halvtime tre-kvarter etter at ginen ble satt på bordet, men kan ikke svare helt sikkert. Ingenting er helt sikkert.

 

Egentlig skulle jeg være flink. Tok bare med meg to øl og to lettøl. Planen var at når disse var drukket opp så skulle vi kjøre hjem. Jeg skulle på jobb klokka seks i dag tidlig, så vi kunne ikke være så lenge uansett. En god plan, for jeg var fryktelig trøtt allerede da vi kjørte hjemmefra.

 

Det var trivelig. Grillmat. Sol. Hyggelige mennesker. Du vet. Det ene tar det andre. Jeg ringte min tidligere samboer og spurte om hun kunne ta oppgjøret slik at jeg hadde en ting mindre å gjøre dagen etter. Hun svarte ja. Det var omtrent på det tidspunktet at det ble satt fram gin. isbiter og lime…

 

Men det stoppet ikke der. Etter noen glass sendte jeg melding til en ansatt med helgefri og ikke han tilfeldigvis hadde lyst til å jobbe for meg. Det var et langskudd, men det skader jo ikke å spørre. Er jo uansett jeg som må betale for overtiden hans. Jeg fikk svar med en gang. Han svarte ja. Og jeg ble, som dere ser, skikkelig glad.

 

Egentlig hadde jeg ikke så mye å være glad for. En hel dag med overtidsbetaling for at jeg kunne være 30 minutter lenger på den festen før jeg sovnet av. Kanskje ikke min mest treffsikre investering i mitt liv, men det var moro så lenge det varte i alle fall. Fikk i alle fall sove lenge i morges. Eller fikk jeg egentlig det?

 

 

06:25

Hallo, det er J. Beklager å vekke deg, men den nederste ovnen er full av vasketabletter, men den er ikke vasket. Hva gjør jeg? Får jo ikke stekt brød.

 

Jeg forklarte hva han skulle gjøre og la meg til å sove igjen.

 

06:39

Hallo, det er E som ringer. Den ene isdisken er bare minus 4 og den andre er minus 11. Hva er feil?

Etter litt feilsøking fant vi løsningen og jeg kunne atter snu meg rundt og sovne.

 

07:11

Denne gangen ringte ikke telefonen, men noe langt “verre”. Kjente hånden til Kjærest som søkte etter nærhet. Alle som har vært i nærheten av gravide kvinner vet at en graviditet også betyr mye hardt arbeid for mannen. I alle fall i perioder. Nytter ikke å nekte å finne på ulike unnskyldninger, som trøtthet, for i tillegg til på være gravide så er de også hormonelle og tror at du avskyr dem, kroppen deres og angrer på at dere i det hele tatt møttes hvis du ikke stiller opp. For å si det på den måten, Jeg prøvde en gang å forklare et jeg var litt sliten, Aldri, aldri igjen!

 

Heldigvis er jeg effektiv i alt jeg gjør, så ikke så lenge etter kunne hun snu seg fornøyd rundt og sovne. Jeg prøvde på det samme, men var helt umulig. Sto heller opp. Tok meg en kopp kaffe og en god neve med piller og satte meg ned for å blogge.

 

Hei, forresten!

 

 

 

 

15 kommentarer
  1. HeHeHe…..har vi ikke vært der de fleste av oss ? Men hadde du det fint og trivelig den stunden du var våken (på festen) så med tid og stunder så er det det du husker 🙂
   Ha fortsatt en trivelig lørdag 🙂

  2. God formiddag oppe i vakre Alta. Kommer oppover en vakker torsdag. Ha.ha.hadde vært

   kos vi får se etter hvert. HA E STRÅLENDE HELG ALLE SAMMEN .🤩🌹🦋😎🌻🎉🚴‍♂️🌞🌺🎈👨‍🍳👍👍👍

  3. Men du hadde det no trivelig så lenge det varte, å det er jo bra 😊
   Super fin lørdag te dæ å kjæresten😍

  4. Haha. Heldigvis effektiv 😀
   Nå var du morsom igjen mellom pillene. Kanskje du skal adde gin i dosetten mand-fred?

  5. MEN, min godeste kokkejævel! Hva er det jeg skimter «nede i buksa di»????? Syns så tydelig det er omrisset av en snusboks???? Hadde ikke du slutta???? 🙂 🙂 Men ha nå en fortreffelig dag læll, håper ikke hodepinen overskygger vondt`n i foten nå da! :-0

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg