Oppskrift på Liverpool-sokken!

Reklame | Kjærest

Kjærest har utviklet et mønster på en helt fantastisk flott Liverpool-sokk! Har aldri vært spesielt glad i å vaske, men med Liverpool-sokken på gjør jeg det med glede. Kjøp mønsteret for kun 60 kr HER

 

Med Liverpool-sokker på føttene blir du mer nøye og målrettet og gulvvasken blir en suksess, hver eneste gang!

 

Du får mer energi med Liverpool-sokken! Klarer knapt sitte stille. Må gjøre noe hele tiden. Kjøp mønsteret HER

 

Vanskelig å sitte stille med Liverpool-sokkene, men går av en eller annen merkelig grunn fint an å ligge stille. Kan ligge i timevis takket være Liverpool-sokkene.

 

3 timer etter… Ikke en muskel er rørt

 

Du går aldri mer alene på do

 

eller på badet

 

Og i sengen har du liksom med deg et helt fotball-lag. Sikkert noen som drømmer om det også

 

Liverpool-sokkene pent dandert på mørk bakgrunn med kvist. Det gir mer stemning til bildet og forhåpentligvis bedre salg.

 

Enda mer kvist

 

Hvis du eller noen du kjenner er Liverpool-fan er dette den perfekte gaven! For kun 60 kroner kan mønsteret bli ditt til odel og eie. Kjøp det HER!

 

Hvis du er interessert i bra håndarbeid burde du sjekke ut Kjærest sin INSTAGRAM

 

Del gjerne 🙂

YNWA!

20 kommentarer
  1. Her bør dere sjekke litt rundt lover og regler rundt å lage og selge produkter med logo på. Det er ganske strenge regler rundt dette – og Liverpool-logoen er slik jeg har forstått det ikke lov til å lage på produkter for salg.. Som Olja skriver over her så er du nå en profilert og synlig person, og dersom dette plukkes opp av de “rette” folkene så kan det fort bli dyrt.

  2. Hahaha😁 beste reklamen ever😂 tro om arbeidslysten slår inn også med Liverpool votter, for det har vi her i huset… samme produsent som av sokkene ❤️ Veldig fine sokker

  3. Forsiktig no. Lfc og logo er et beskyttet lisensiert varemerke. Før du aner det får du et krav på x antall titusenvis pund. Husk på at du er ikke hvemsomhelst lenger. Du er Norges største blogger.

  4. Hadde jeg greid å strikke, så ville jeg har hatt mønsteret. Det hadde nok vært noe for en jeg kjenner,hvis det er slik at strømpan gir arbeidslyst.

  5. Fine sokka…men æ kommer ikke over det mørke lakenet! Sort og mørke blått høre ikke hjemme i en seng der man e seksuell aktiv 😳

  6. Jeg er Liverpool-fan, har vært det siden Kevin Keagan sin tid, men klarer dessverre ikke strikke særlig mye ☹️ Btw – grattis med nye strømper 👍🏻 (ps – hun er snill kjærsten din)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg