Over HUNDRE TUSEN på en torsdag!

Vi trodde det skulle roe seg, men det gjorde det ikke. Det var faktisk noen timer midt på dagen jeg var sikker på at vi skulle drukne fullstendig, men plutselig vart klokka fire og det roet seg såpass at vi fikk vi fikk berget restene av de fleste ekstrahjelpene opp over ripa. Ikke alle var til å redde dessverre. Jeg lyser fred over deres minne.

Neida, overdriver kanskje litt, men det var noen timer midt på dagen der jeg trodde at alt skulle gå, unnskyld uttrykket, rett til helvete. Det var så vanvittig mye folk. På bildet under ser dere at vi hadde 531 betalende kunder. Veldig, veldig, veldig ,mange av disse var familier på kanskje tre, fire, fem stykker, noen mer. Da blir det plutselig i  alle fall over tusen, kanskje 1500, vakre mennesker som har vært innom oss og forlystet seg med det vi har å tilby. Blir litt svett da hva?

 

 

Nei, det er så deilig at det går så godt for tiden. Vi trenger det. Ingen vet hvor lenge det kommer til å vare. Nå hørte jeg om et tilfelle av korona i Kautokeino. Plutselig blir vi stengt ned igjen så nå gjelder det å suge til seg hver eneste krone som er mulig. Håper dere som har vært innom har vært fornøyd. Vi gjør i alle fall så godt vi bare kan. Som regel er det godt nok 🙂

Nå skal jeg spise og slappe litt av foran tven for jeg sovner etter fem minutter. Ny dag i morgen og da er det fredag. Det er den største dagen vi har. Lukter jeg 120?

(For ordens skyld: Omsetning, med mva, er ikke det samme som overskudd. Ikke en gang i nærheten, men det er sinnssykt artig likevel! Det var forresten “bare” 64 000 samme dag i fjor…)

God natt!

 

 

19 kommentarer

Siste innlegg