I disse dager kan det være greit å lage middag av det man har liggende i kjøleskapet. Har lagd en enkel rett inspirert av den kanskje litt mer berømte pasta carbonara, men har forenklet den litt siden det ofte er fritt for egg på butikkene for tiden
Coronara-saus til to
1 pk kremfløte
1/4 finraspet kinesisk hvitløk
3 ts dijonsennep
1-2 pk strimlet skinke
1 pk finhakket bladpersille
salt og pepper
Kok fløte, sennep og hvitløk til det tykner litt. Tilsett skinke og smak til med salt og pepper. Tilsett persille like før servering.
Kok pasta etter anvisning på pakken. 250 gram holder til to personer. Hell den ferdigkokte pastaen godt av i et dørslag og smelt inn en god klatt med meierismør mens det renner av. Hell pastaen tilbake i kasserollen og rør sausen inn.
Rasp over litt parmesan på toppen av tallerkenen og hvis du er så heldig at det kommer tilfeldige mennesker bort til deg på gaten med trøfler er det også godt å høvle over i tynne skiver som en ekstra piff. Er du ikke av det heldige slaget er Pasta coronara godt uten også altså
Alt har en ende, også Pasta coronara.
Ha en koronarisk aften!
Takk for oppskrift, denne skal jeg lage
Samme middagen her i huset, men med laks



Nammis
Samme middagen her i huset, men med laks



Nammis
Hei

Jeg lurer på om du har en enkel oppskrift på en elggryte, ca 1 kg kjøtt?
Har aldri laget dette, tenkte bruke en toro-pose (Jegergryte)… om du kan; fint om du gir meg et tips
Lykke til
Er det hvite eller sorte trøfler man bør strø på toppen i krisetider som dette?
Takk for inspirasjon
Og gryr fløteerstatning for en mage som nekter å tåle melkeprodukter.
Kan melde om at det funger fint med egg og marinert scampi også
Så bra godt ut

En fin måte å kvitte seg med koronan på, vist vi alle spiser litt, kommer vi fort til normalen igjen
hahaha den var god