Pizza med røkt torsk og potedes

For folk som er riktig vel bevart, som Kjærest,  så høres ikke dette godt ut i det hele tatt, men for oss som er kulinarisk koko loko så kan det nesten ikke bli bedre.

 

Jeg blir ofte sulten på kveldene, selv om det bare er et par-tre timer siden middag. Hadde en pizza i fryseren. Min favoritt, Dr. Oetkers mozzarellapizza. På kjøkkenbenken sto det en stor bit med røkt torsk, en baconpølse og to potet igjen etter middagen. Nam, tenkte jeg og la det på pizzaen. Hadde litt brie i kjøleskapet som jeg også la på toppen. Inn i ovnen.

 

Ikke kom og fortell meg at ikke dette ser deilig ut! Toppet det hele med litt hvitløksdressing og pizzaen ble borte på et blunk. Kjærest smakte en cm og syntes det var helt nydelig.

 

En eksperimentell dag ønskes!

 

 

 

 

18 kommentarer
    1. Så faktisk veldig godt ut. Kan sikkert bruke fersk torsk også??
      Må testes 🙂 Ha en god kveld du og kjærest og datter.

    2. Hei.

      Bruker også å ha ting på kjøpe pizza.
      Lager mest selv.
      Flere gode å kjøpe om en spriter dem opp som æ sier.

    3. Trodde det var kjærest som er i en situasjon som gjør henne utsatt for rare crawings. Gjelder visst tydeligvis også for gravøren da 😂🥰

    4. For maange år siden så jeg et tv program. Gjør det fortsatt, meeen, den gang handlet det om forskning på pizzaens opprinnelse.

      En eldre dame, forsker, fant ut at pizzaen egentlig er NORSK, ikke italiensk…
      I gamle, fattige fortidsdager laget nordmenn en deig av mel og vann, og la oppå det de hadde. Eksempelvis fisk.
      Ha en kulinarisk ettertenksom dag😃👍🍕

      -Ann-Evy-

        1. Helt enig! Jeg fikk en skoleklasse til å lage pizza med fisk på en gang. Jeg fikk og alle til å spise og jeg lovet å ikke fortelle til foreldrene at de hadde spist fisk på pizza 😃

    5. Fantasi har du i allfall, å rester må brukes, man kaster ikke mat, men pizza med røkt torsk og potet 🤔, e du sulten nok så går meste.
      Ha en superfin dag👍

    6. Ser ikke bare deilig ut. Ser også veldig næringsrikt ut.
      Men i allefall en storslått idé for å foredle Dr. Oe’s dypfryst krydret flatbrød

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg