Rapport fra et koronastengt sykehus, dag 3

Reklame | Kokkejævel, Ark og Norli

 

Det har vært en rolig natt. Absolutt ingenting har skjedd. Kjærest har, stort sett, sovet gjennom hele natten, og det er det et par måneder siden sist hun gjorde. Virker nesten som det er stille før stormen. At kroppen på en måte  tar et kjempedrag med luft før helvete bryter løs.

 

Håper i alle fall det. Vi er fortsatt innelåst på rommet uten mulighet til å gå ut i korridoren en gang. Et fjerde smittetilfelle ble visst oppdaget i går. Drar jeg, så får jeg ikke komme inn igjen. Jeg blir. Er egentlig veldig deilig å være inne i denne bobla. Kjeder meg ikke, selv om jeg selvfølgelig håper det skal skje noe snart. Føles nesten som om jeg har lurt dere, men alt var jo i gang. Jordmora turte ikke en gang at jeg kjørte Kjærest i egen bil til Hammerfest. Hun rekvirerte ambulanse og ble med selv for sikkerhets skyld. Også på sykehuset virket det som han skulle komme i løpet av natten. Helt til alt stoppet mer og mer opp.

 

Legen kommer om litt. Da skal vi ta en avgjørelse hva vi skal gjøre. Det finnes jo metoder som får fortgang i sakene.

 

Mens dere venter på mirakelet kan dere jo kjøpe boka mi! Første kapittel handler faktisk om at jeg blir skåret ut av min egen mor uten tilstrekkelig bedøvelse. En dramatisk start og verre skulle det bli.

 

Hvis du vil ha boka signert, og kanskje med en personlig hilsen fra både Kjærest og meg, så bestiller du den på min egen nettbutikk, kokkejævel.no. Der finner du også masse andre fine gaver. Tørkakjøtt av rein kommer forresten også når vi bare blir ferdig med denne langdryge fødselen.

 

Vil du heller kjøpe boka litt rimeligere kan du bestille den på ark.no eller norli.no

Da sparer du 50 kr pr bok og frakta er også mye billigere.

 

Viktig å holde seg i aktivitet…

 

Ellers går det mye i dette

Og dette og dette…

 

Og på utsiden er det ganske mange mennesker som venter i spenning…

 

 

Måtte kvelden bringe med seg et mirakel!

 

Dere, akkurat i det jeg skulle til  avslutte denne bloggen så kom det noen gjenkjennelige lyder fra Kjærest. En kraftig rie. Håper vi er i gang igjen! må “legge på” nå. Skriver når jeg vet mer.

 

 

 

 

62 kommentarer

Siste innlegg