Reklame | Kokkejævel Hoftepluss
Vi selger ganske mye salat og derfor tenkte jeg å ta dere med på prosessen bak alle salatene som ligger i disken. De kommer jo ikke fra “fabrikken”, men et menneske står hver morgen ca tre timer for å gjøre alt klart til åpning. Det går omtrent slik:
Først skjæres lokkene av boksene og bunnen stables ut over benken.
Så fyller vi dressing i dressingbegrene og presser dem ned i midten. Før Viruset hadde vi 8 forskjellige typer hjemmelaget dressing, men nå har vi, i alle fall foreløpig, bare 3 typer: Hvitløksdressing, røkt hvitløksdressing og multe- og rosmarindressing.
100 gram isberg i hver boks. Alt kuttes og veies for hånd.
Alle salatene bortsett fra rekesalat får revet ost. Jeg liker ost. Derfor.
Alle får mais. Godt for fordøyelsen. Rekesalat får eggerøre og coscous, karrikyllingen bare couscous.
Agurkdryss
Paprikadryss
Og rødløk.
Her skulle det vært et bilde av miniplommetomater, men innser nå at vi faktisk glemte å ha dem på i morges. Ingen krise og hadde jeg ikke skrevet det her hadde ingen visst det. Nå vet alle det. Dumt av meg. Idiotisk faktisk.
Vaniljerøkt rein, varmrøkt rein, reker, karrikylling, krydderkylling og biff
Siste finish med bacon på noen, fetakrem og tyttebær på noen, fritert scampi og sitron på rekene, chiøicheeseballs på krydderkyllingen, cashew på karrikyllingen osv, osv, osv. Og persilledryss naturligvis så blir det så fint atte.
Så presser vi på lokket. Glemte bilde av det også. Reklamene mine er ikke akkurat gjennomtenkte. Innrømmer det, men husk at jeg tygger morfin, arme mann. Da er det lov å surre litt.
I forkant er selvfølgelig alt produsert klart slik at det skal gå fortest mulig.
Ønsker dere alle en knasende sprø dag!
Hvor er det man får kjøpt disse godsakene? Ser godt ut😊
Åhh, æ måtte ha fått slått nevvan i et par tre fire fem av de der! Så helt fantastisk godt ut!
Ser fantastisk flott og godt ut 😍 Bare et lite men…mais er ikke bra for fordøyelsen om du sliter med tarmsykdom, så den burde ligge i en liten “haug” så den er lett å ta bort 😊
Det visste jeg faktisk ikke. Takk for tips!
Men i huleste!? Dere behøver jo ikke bruke tid på å skjære lokkene av boksene?! Du legger jo bare neste boks OPPI lokket på den første, på rekke og rad .. Så bretter du de bare over når salatene er ferdige. Easy peasy – og tidsbesparende.
Ser for øvrig sykt fristende ut!
Syns ikke det er easy peasy. Blir så ustøtt og tar litt mer plass
Fy fader! Det såg godt ut!😋
Det der så kjempegodt ut, synd at jeg bor så langt unna.
Ai,det nærmer seg midnatt og nå ble jeg SULTEN!! Det der ser fristende ut. Takk for deling og utrolig kjærlighet til mat. Og alle rundt deg!
I går spiste jeg den beste baguetten i hele verden.Herrefredogfader den var god.
Trur du må bynne å holde salat kurs for diverse spisesteda rundt om i landet 🧐
Mye godt, men du ødelegger alt med den maisen!
Ikke enig 🙂
Vann i munnen🤩🤩 elsker salat🥰
Så ut som en nydelig salat! Minus at alle putter mais i salater, men ellers så det deilig ut! Ha ellers en fin dag!
Jeg elsker mais :=)
Alt ser lekkert ut🌹
Hvor lenge holder de seg i kjøleskap ?
Et par dager, men klart, krutonger og slikt blir jo litt slappe
Da går vi for lunsj hos deg i morgen, bare fordi det så nydelig ut 👍😊
Fantastisk! 😀
Så lekkert og bra, bra at de rundt dåkker setter pris på så god mat, ikke mange steder i Norge, om det er noen med et så godt utvalg av salat og baguetter.
Heldige dem.
Hvordan går det med foten/ryggen?
Nå ble jeg sulten 🤩
Fantastisk å ha tilgang til noe så lekkert hver dag!
Oj, det der så godt ut!!😍 Hva er den rosa kremen på salatene m/bacon?
😩😩😩😩 satan førr nån salater…du må kurse diverse kafeer/restauranter etc om hvordan man EGENTLIG bør lage salat…unnskyld uttrykket…
Nam 😋 Veldig mye godt der. Ser adskillig mye bedre ut enn pastasalat med kylling som vi får kjøpt her jeg bor, masse pasta og litt kylling med thai smak el.l.
Tror jeg må stoppe innom hos deg engang det passer (kjører som regel forbi sen kveld eller søndag).
Er fristet til å ta turen oppover bare for salaten sin skyld 😊 Men, du… Er det mulig å få salat uten mais også? Og hva slags ost bruker du?
Håper du har med oppskrift på den multedressingen i boka di 😊
Nest gang æ stoppe i Alta, blir det salat 😊
Alldeles nydelig, ser delikat ut😋
De ser virkelig lekre ut! Og alle smaker nok kjempegodt 😀
Lekkert🌺
Nam, nam👍 De ser såå lekre ut. Kan styre min begeistring for rein men kylling kunne jeg spist 🤣
Er litt av en jobb om morgenen dette..
Magisk 😋 Tru æ må ta turen 😍