Tid for lørdagskos!

Jeg ELSKER fiskekaker! Ja da, dine er sikkert best, men de er fader ikke ille de jeg kjøpte i dag heller! Gidder ikke merke med reklame, men de inneholdt IKKE hvitlaks, som nesten alle produsenter har begynt å ødelegge fiskekakene sine med fordi såkalt hvitlaks er billigere enn fisk som smaker godt. Det handler litt om pris, det gjør det. Hvis du har råd, gå opp 30 kr pr kg. Det lønner seg!

 

Dere som leser meg fast har for lengst avslørt at jeg er sponset med millionbeløp av Norske svinebønders landsforening, og anbefaler derfor bacon til alt jeg lager, også fiskekaker.

 

Ellers har jeg 1 ts gult karripulver pr 100 gram smør (Karri er et blandingskydder, akkurat som “grillkrydder, og kan smake  veldig forskjellig fra produsent. Hver gang, (lenge siden nå), jeg er i varme land, så pleier jeg alltid å ta med meg noen poser fra det lokale markedet. “Innvandrerbutikker”, (er det rasistisk å si), bruker også å ha masse spennende karri. Ja, karri kjøpt på kjedebutikk er også helt greit.

 

Rotgrønnsaker og purreløk har blitt strimlet og fått et kjapt oppkok i lettsaltet vann.

 

Etter at du har tatt et fint bilde så bare lasser du på med noen ekstra fiskekaker, mer fett og grønnsaker, og forteller det ikke til NOEN!

 

God lørdag! 😀

 

 

16 kommentarer
    1. Ja ja ja! Fiskekaker❤️Enig med deg, noen helt greie i kjøledisken også, ikke her i Sveits da🙄! Men kjøper de med fra Norge og har noen på lur i fryseren! Nam😋Takk.

        1. Nei. Sveits er ikke glad i fiskekaker og vet ikke hva det er. Svarer ikke for den italienske og franske delen, men tviler vel der og. Men man kan jo saktens lage selv av innenlandsfisk. Ja, man kan.🙄

    2. Kjøper du ferdige fiskekaker? Du er nok en framifrå kokk kan jeg tenke meg, og det mener jeg, så hvorfor lager du ikke dine egne fiskekaker? Kan sikkert bli mye bedre enn de ferdiglagde, det er jeg sikker på, både med og uten både masse smør og bacon 😀

      1. Ja, selv om jeg også lager min egne fiskekaker, så kjøper jeg dem også mer enn gjerne i butikken. Latskap, behagelighet, men først og fremst fordi jeg liker å kjenne andre smaker enn mine egne. Dessuten er har vi et par produsenter her oppe som produserer MINST like gode fiskekaker enn jeg selv gjør 😉

        1. Ser den, helt klart, og det er viktig å kunne støtte opp om lokale produsenter, og for en kokk så er det vel også greit å kunne slippe å måtte laga alt fra bunnen av hver gang man skal spise, tror det fort kan ende opp med å gå lei kokkeriet da 🙂

    3. Helt enig med bacon stekt i masse smør. Veldig mye! Og mye bacon. Veldig mye.
      Med Spaghetti og tomatpuré . Smør oppi det og og peis over bacon og smørfettet. Husk servietter med servering.. enjoy 😊

    4. God helg, takk for fine bilder av god mat og oppskrifter👍. En dose humor, alvor og ironi😊. Koser oss med å lese. Men du , bruker du en pakke smør når du steiker bacon? Tips Erdahl i kabelvåg har nydelig bacon👍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg