Tilstoppa tarmtotter

Reklame | The Kokkejævel

I min alder er det viktig at systemet ikke stopper opp, og hva er vel da bedre enn en dessert som, bokstavelig talt, gir full gass hele veien gjennom systemet. Som dere sikket har forstått er jeg litt opphengt i varianter av tilslørte bondepiker, i går var det Tilsølte homsegutter og i dag altså Tilstoppa tarmtotter. Sammenhengen er helt tilfeldig, men litt artig.

 

 

4 TILSTOPPA TARMTOTTER

Til denne desserten trenger du:

Sviskekompott, hjemmelaget eller kjøpt

Kornmo, (eller en annen kjeks, men liksom et lite poeng med lite sukker akkurat i denne desserten)

(4 kjeks pr glass)

Kremfløte, fortrinnsvis kjøpt. Piskes med en ts vaniljesukker

 

Sviskekompott

250 gram svisker

5 ss sukker

5 dl vann

1 ss potetmel

1/2 vaniljestang, frøene

(Og kanskje en liten skvett portvin, hva?)

 

  1. Del sviskene i to og kok opp sammen med sukker, vaniljefrø og 4 dl vann.
  2. Småkok i 5 minutter.
  3. Rør ut 1 ss potetmel i 1 dl vann og rør inn i sviskemassen.
  4. Kok opp, men ta vekk fra plata umiddelbart etter oppkok.
  5. Smak eventuell til med en klunk portvin.
  6. Avkjøl

 

Knus kjeksene i matprosessor eller i en pose med kjevle. Siden vi skal være sunne, så steiker vi dem ikke med smør og sukker i stekpanne, men bruker dem bare som dem er. Tørre og kjedelige.

 

Pisk fløten til luftig krem

 

Legg lagvis i for eksempel et flott glass. Pynt med en jordbær, eller noe annet med farger, hvis du har. Brunt er ikke akkurat den mest delikate dessertfargen, så det gjør seg med en jordbær for å si det sånn 😉

 

IKKE GJØR DEG TIL KJELTRING FOR EN TILSTOPPA TARMTOTT, HVA!

Dette er en originaloppskrift fra sjølvaste Kokkejævel, og alle Kokkejævels oppskrifter koster min. 2 kroner pr oppskrift, ev. 100 kr for et helt år. Dette er en ordning basert på tillit, men kulinarisk tjuvpakk som nekter å betale for seg vil oppleve Kokkejævels veldig vrede, og det vil kastes en gastronomisk forbannelse over både deg og hele din slekt sju slektsledd fram i tid. Edder og galle kan også forekomme. Trolig å både bøtter og spann.

 

Har du problemer med 2 kroner som engangssum, så tilbyr vi naturligvis en nedbetalingsplan som begge parter kan være fornøyd med, og du vil være kvitt gjelden i løpet av få år.

 

Ikke gjør deg til kjeltring for et par kroner! Gå inn på VIPPS og skriv KOKKEJÆVEL (ikke telefonnummer) og betal for godsakene. Betaler du 100 kroner så kan du bruke så mange oppskrifter du vil i et helt år! 😀

 

Vi smattes!

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer
    1. Den pengetiggingen din er hinsides patetisk.. Regner med du melder inn denne inntekten til skatteetaten??

      1. Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding 🙂 Det å ta betalt for en vare eller tjeneste er ikke tigging, det er slik det fungerer overalt. Hvis du syns jeg har dårlige produkter er det en ærlig sak, men det er ikke tigging bare fordi jeg opplyser om prisen. Det er lovpålagt. Hva angår ditt siste spørsmål, så driver jeg firma, to faktisk, og har drevet butikk i snart to tiår. Jeg har regnskapsfører, og inntektene fra oppskriftsalget blir ført som “Salg oppskrifter” i regnskapet. 25% går til merverdiavgift. Skatt betales hvis det er overskudd i bedriften. Det er det heldigvis.

    2. Hurra -Da er desserten ibox til min bursdag 24.mars🙃Kokkejævel senior fixer lammelår på bestilling, så da blir det fest🍾 Kjeltring er jeg ikke, oppskrifta er kjøpt og betalt. God helg til deg og din lille kohort🙃

    3. Har en variant til deg: Tilslørte hyttepiker: 2/3 rabarbra kokt sammen med 1/3 jordbær, +vaniljestang, raspa brød stekt med smør, brunt sukker og en liten anelse kanel, monteres tradisjonelt eller etter eget valg, kjempe godt og populært hær. Bare et tips😊
      Fin lørdagskveld.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg