Tusen, tusen takk!

Når jeg ser palle på palle på palle med forhåndsolgte bøker, så blir jeg selvfølgelig glad, men mest overveldet og litt ydmyk. Tenk at bak hver enste signerte bok er det et menneske, kanskje du, som har satt deg ned og kjøpt denne boka til enten deg selv eller noen du er glad i. Godt over 2 000 bøker er solgt før noen har den i det hele tatt er kommet i butikken. Uten at noen har fått bla i den. Se på oppskriftene. De litt småmorsomme tekstene. De fantastiske bildene. Helt, helt fantastisk!

 

Det går med litt penner når tusenvis av signaturer skal produserer. Jeg har regnet ut at jeg i snitt signerte 7,33 bøker i minuttet. Det gikk unna, si!

 

Jeg var slett ikke alene om denne bragden! På min høyre side sto Sandra som brettet opp hver enste bok, og på min vestre side sto Trond og tok i mot. Tron er Ark-mann og den som hadde ansvaret for galskapen. I morges  tenkte han at han skulle klare alt dette alene, men ombestemte seg og ringte Sandra. Og to unggutter fra Adecco. De kom klokka ett, og takk og lov for det!

 

Nå sitter jeg på hotellrommet og slapper av før jeg skal møte Tuva “og dem” på Kampen Bistro for litt mat og sikkert også et par feiringsglass, he he.

 

Hotellrommet ja. Ble dødsskuffet da jeg åpnet døren. En liten sofa, ja vel. Toppblogger og stjernekokk lizzom!

 

Heldigvis åpenbarte det seg en seng bak døren. Dusj og toalett også. Perfekt for meg! Jeg elsker Thon i Dronningens gate! Bor alltid her når jeg er i Oslo. Rimelig perfekt sentralt for en storbonde på bytur.

 

Fikk blomster og en goodie-bag fra Ark og greier! Veldig, veldig koselig. Tusen takk!

 

Apropos takking, jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg kan få takke dere som som har gitt meg denne flyvende starten på det som forhåpentligvis etter hvert blir høstens desidert mest solgte bok, tusen millioner takk! Takk også på forhånd til dere som har tenkt å kjøpe den utover høsten <3

 

Nå må jeg dra. Igjen, tusen, tusen takk!

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Du har jammen hatt litt av en dag,når eg ser på alle pallene med bøker du har signert👏🏼👏🏼.
   Håper du ikke får ondt i skrivearmen😉. Kos deg masse i tigerstaden,det har du virkelig fortjent😍. Blir vel ekstra stas når du får datter ilag med deg🤗.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg