“Vi skal ikkje sove bort sumarnatta…” Vrøvl!

For min del skal folk bare danse barføtt rundt på svabergene i hvite lindresser, kjoler med litt for dyp utringning og blomsterkranser i håret, hele natta, mens de gulper reker, blåskjell og enda en kartong med hvitvin. Selv foretrekker jeg å stenge sommeren ute etter beste evne mellom halv ti og halv elleve, sette på en podkast om spionen Treholt, og sovne som et lite barn.

 

De som har fulgt denne bloggen en stund, (Norges kanskje aller kjedeligste blogg), har garantert lagt merke til at jeg er en usedvanlig trøtt type, både i kroppe og sjel. Jeg er ikke avhengig av at det SKJER noe hele tiden. For å være helt ærlig er de aller beste dagene de der det ikke skjer noe som som helst.

 

For en slik en som meg vil dagens DESIDERTE høydepunkt alltid være øyeblikket du legger leggene ned i senga, (i mitt tilfelle, sofaen), og lukker øynene og kjenner at dagen endelig er over. Har ikke tid til å holde meg våken da, sumarnatt eller ikkje.

 

Akkurat nå er jeg i alle fall VELDIG glad for at jeg ikke har holdt meg våken i natt, for jobb om bare 20 minutter. Må få på meg klærne og komme meg av gårde. Det gjør jeg med den største glede! (Siden jeg har sovet i natt…). Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så jobber jeg for fullt, men føles som jeg har ferie likevel. Utrolig hva et lite salg kan gjøre, he he.

 

Nå må jeg løpe. (Ja, særlig! Humpe meg av gårde på sprukne hæler, vonde knær og en rygg full av prolaps er vel en litt mer dekkende måte å beskrive ganglaget mitt på…)

 

Lag dere en fin dag!

(Og til dere som har hønset rundt i hele natt: Konge om natta, konge om dagen!)

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

Uthvilt kokk

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg