Alta, det blir dessverre ikke fersk Målselv-ribbe fra Kokkejævel i år!

Reklame | Julegavebutikken Kokkejævel.no

I snart et tiår har “halve” Alta kjøpt selveste juleribba fra Kokkejævel. Det er ikke uten grunn. Kompromissløst har jeg returnert alt kjøtt som ikke har holdt skyhøy Målselv-standard, og utelukkende solgt kun det aller, aller beste til mine kunder. Julemiddagen er liksom hellig. Den kødder du faen ikke med!

 

Den siste uka har det haglet inn med meldinger fra trofaste kunder som, tradisjonen tro, vil kjøpe “den aller beste juleribba de noensinne har smakt”. Som kjøpmann hater jeg intenst å skuffe folk, men jeg selger ikke fersk kjøtt lenger. Jeg prøver å gå videre. (Så får vi se på sikt om jeg får det til…)

 

I år vil jeg anbefale alle mine trofaste kunder til å kontakte Bunnpris Gourmet, enten på Amfi eller i Bossekop. De har svært solide fagfolk på begge plasser som har mer enn nok kompetanse til å gi dere, om ikke den aller beste, så i alle fall den nest beste juleribba dere har smakt. Hør med dem.

 

Uansett hvor ribba kommer fra, fersk eller frossen, det viktigste er uansett at grisen har hatt det bra, (samt et aldri så lite dryss med Kokkejævels eget ribbekrydder. Det kjøper du naturligvis på julegavebutikken Kokkejævel.no )

 

 

(PS! Se etter det magiske tallet 155 når du kjøper svineribbe. Jeg sier ikke at det er det eneste salige, men da er du i alle fall sikret et superb produkt.)

 

Les også:

Perfekt stekt juleribbe

 

 

2 kommentarer
    1. Da har vi akkurat fortært en frossen Gilde ribbe, men selvsagt tint, krydret og 4 – 5 timer i ovnen 🤭 (etter Kokkejævelens stekeråd). Mør og god med perfekt svor. Jeg tror mye av resultatet ligger i arbeidet man legger i den.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg