Burger innbakt i bacon og hjerteinfarkt

Reklame | The Kokkejævel

Av og til er det bare burger som fungerer! Hjemmelaget hamburger trenger ikke ta lang tid. Jeg gjør det så enkelt som dette.

 

1 pk kjøttdeig

1 ss potetmel

1-2 ts salt

1-2 ts grovmalt pepper eller biffkrydder

1 dl kaldt vann

(Ja, så enkelt kan det faktisk gjøres)

 

Kna alt det tørre sammen med hendene til en seig masse. Tar et par minutter. Spe forsiktig med vann mens du knar et par minutter til. Form deigen til ønsket størrelse. Kjærest liker det stort, derfor delte jeg deigen i to og lagde to digre burgere.

 

Pakk burgerne inn i så mye bacon som du klarer.

 

Etter 15 minutter på 225 grader ser de slik ut. La de hvile noen minutter før du setter tenna i dem.

 

Siden jeg prøver å holde meg unna unødvendige karbohydrater for tiden så smakte det ekstra godt med ovnsbakte potetskiver krydret med salt, pepper, supreme og tørket timian. Tar ca 20 min i ovn før de er ferdige. Nydelig!

 

Lag burgeren så høy som mulig, gjerne med en god hvitløksdressing og fetaostkrem.

 

Oppskrift på gode hamburgerbrød, “focaccia-style”, finner du HER

 

 

Det var det. Nå skal jeg stikke en tur opp på legevakta. Voldsom stikking i brystet. Håper det ikke er noe med maten 😉

 

 

 

 

Vi smattes!

 

 

 

 

8 kommentarer
    1. Du må ikke spøke med den stikkinga. Med det der kostholdet, så er spm “når”. Ikke “om”.
      Hehe.:P

    2. Nammis, her blir det pizza med oste kant, gledes. Håpe du kom ut hel fra legevakta, uansett ha en fin kveld.

    3. Har du noen flere burger oppskrifter å dele? Noen med enda mere smak 😁 noe lignede av hjerteinfarkt x3 😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg