Burger innbakt i bacon og hjerteinnfarkt

Av og til er det bare burger som fungerer! Hjemmelaget hamburger trenger ikke ta lang tid. Jeg gjør det så enkelt som dette.

 

1 pk kjøttdeig

1 ss potetmel

1-2 ts salt

1-2 ts cayunkrydder

1 dl kaldt vann

(Ja, så enkelt kan det faktisk gjøres)

 

Kna alt sammen med hendene til en seig masse. Tar et par minutter. Form deigen til ønsket størrelse. Kjærest liker det stort, derfor delte jeg deigen i to og lagde to digre burgere.

 

Pakk burgerne inn i så mye bacon som du klarer.

 

Etter 15 minutter på 225 grader ser de slik ut. La de hvile noen minutter før du setter tenna i dem.

 

Siden jeg prøver å holde meg unna unødvendige karbohydrater for tiden så smakte det ekstra godt med ovnsbakte potetskiver krydret med salt, pepper, olivenolje og tørket timian. Tar ca 20 i ovn før de er ferdige. Nydelig!

 

Lag burgeren så høy som mulig, gjerne med en god hvitløksdressing og fetaostkrem.

 

 

Det var det. Nå skal jeg stikke en tur opp på legevakta. Voldsom stikking i brystet. Håper det ikke er noe med maten 😉

 

Vi smattes!

 

 

 

 

6 kommentarer
    1. Har du noen flere burger oppskrifter å dele? Noen med enda mere smak 😁 noe lignede av hjerteinfarkt x3 😂

    2. Nammis, her blir det pizza med oste kant, gledes. Håpe du kom ut hel fra legevakta, uansett ha en fin kveld.

    3. Du må ikke spøke med den stikkinga. Med det der kostholdet, så er spm “når”. Ikke “om”.
      Hehe.:P

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg