Coronaboller

Humor er viktig, enten den er god eller dårlig, så i går tenkte vi å overraske svigermor, som sitter i karantene, med ferske boller. Vi jukset litt og brukte en slik ferdig bollemix som vi hadde i skapet så legger ikke ut oppskrift nå, men vi toppet bollene med grønn melisglasur og nonstop perler jeg tok fra jobb slik at de skulle ligne mest mulig på covid-19. Vet ikke helt om vi lyktes, men svigermord syntes i alle fall det var artig å få coronaboller levert gjennom kjøkkenvinduet.

 

Mandag betyr skole. Her er det strengt regime og skolen starter 08:30 presis. Datter tar dette veldig seriøst og har allerede stått opp nå og gjør seg klar for skolen. Rektor ligger fortsatt i sengen, men hun kommer seg nok opp hun også til riktig tid.

 

Selv skal jeg på jobb i krisemøte med administrasjonssjefen og snu absolutt alt som finnes av steiner for å finne en mulig løsning bedriften kan komme seg gjennom dette på en levedyktig måte. Kriselån hjelper lite på tapt omsetning. Tvert i mot kan det legge stein til byrden når man en gang åpner igjen med økt gjeldsbyrde og skal ta igjen det tapte. Jeg har slett ikke gitt opp, og har en del gode planer, men mye er avhengig av hva helseministeren sier i dag angående fortsatt lockdown over påske eller om restriksjonene åpnes litt opp. Normalt er april en veldig god måned for oss og bidrar til å ta igjen underskuddet som januar og februar alltid gir oss. I april handles det normalt mye. Byen har våknet fra vinterdvalen. Denne kjærkomne omsetningen er naturligvis tapt slikt situasjonen er nå. Vi får se hva vi gjør.

 

Klokken 15:00 skal jeg til legen. Er jo der normalt hver fjortende dag, så blir spennende å høre hva han finner ut angående øreblodet. Er ikke så veldig nervøs. Har så mye annet at litt øreblod fra eller til bekymrer meg lite, men blir spennende å høre hva i all verden det kan være.

 

Nei, folkens, gå ut i verden, i trygg avstand og med rene hender, og lag en så god dag som mulig. Har du ikke viktige ærender så hør på myndighetene og hold deg hjemme. Det er litt kjedelig, men akkurat nå har vi ikke annet valg. Enten vi er enig med restriksjonene eller ikke.

 

 

14 kommentarer
  1. Herlig, og nødvendig, med humor! Jeg viste bilder av coronabollene til bonusbarna, og vi har avtalt å lage dem til helgen 😊

  2. Herlig med litt humor i disse tøffe tider!
   Ingen vits i å bry seg om dem som hele tiden må kommentere negativt.
   Selvsagt skal du fortsette med morsomme overskrifter!
   Selvsagt skal du innby til lesing allerede i overskriften!

   Hva er ellers vitsen? 😄

   Stå på!! Håper dagen bringer deg litt lys i forhold til å redde bedriften!
   Alle små og store bedrifter må få kompensasjon sånn at de overlever coronakrisen!

   Krysser fingrene!
   Ha en strålende dag der nord! Her i sør er det full vår 🤪🌞

  3. Veldig bra qlickait-heading for så og unskylde det med humor. Jeg gikk fem på 🙂 PS: Du trenger ikke “lure” leserne inn, troverdigheten faller over tid, selv om dine lesere i Nord er lojale.

   Ellers ok lesning.

   1. Hvis dette også var clickbait vet jeg snart ikke min arme råd og må vurdere å blogge uten overskrifter. Vi lager coronaboller som skal ligne på coronavirus og kaller de for coronaboller og kjører til svigermor i karantene og leverer dem gjennom kjøkkenvinduet. Hvilken overskrift ville du valgt? “Boller med grønn melisglasur og nonstop”?

    1. Bollene var festlige men enda festligere er det at jeg har fått nytt navn i teksten😅🤣🤣 håper virkelig at det er en trykkfeil, ellers må vi ta en alvorsprat du og jeg❤️

   2. Må du gi deg! Clickbate? Trodde du innlegget skulle handle om at bollene hadde fått corona? Jeg blir svett🤦🏼‍♀️ Hilsen søring!!

  4. God morgen.
   De så gode ut.
   Ser noen strikker korona genser.

   Ha en fin dag og Lykke til med dine gjøremål i dag.

  5. Knis… Av og til blir en trykkleif skikkelig morsom. Her overleverer du Coronaboller og begår et svigerMORD. Ha en super dag videre, og håper du finner løsninger for bedriften din.

  6. Takk for bollene, det var en morsom greie i disse karantenetider 😊 Spesielt når Kjærest ringte med spørsmålet : «er du hjemme? Hahaha, selvfølgelig er du det, du har jo karantene🤣». Bollene var gode de, og virkelig lekre å se på. Ønsker dere en flott dag.

   1. Herlig med litt humor i disse tøffe tider!
    Ingen vits i å bry seg om dem som hele tiden må kommentere negativt.
    Selvsagt skal du fortsette med morsomme overskrifter!
    Selvsagt skal du innby til lesing allerede i overskriften!

    Hva er ellers vitsen? 😄

    Stå på!! Håper dagen bringer deg litt lys i forhold til å redde bedriften!
    Alle små og store bedrifter må få kompensasjon sånn at de overlever coronakrisen!

    Krysser fingrene!
    Ha en strålende dag der nord! Her i sør er det full vår 🤪🌞

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg