Det BLIR signeringsferd i Nord! :D

Reklame | The Kokebok, "Hva skal vi ha til middag?"

Det er nesten ikke til å tro, men Camilla i Kagge mottar og møter massiv interesse fra bokhandlere som ønsker Kokkejævel him self, (altså meg, he he), i butikken for å signere høstens store kokebokoverraskelse, “Hva skal vi ha til middag?”.

 

Boka selger som varmt hvetebrød ute i butikkene og er faktisk denne uken Ark sin desidert mest solgte bok. Jeg får enormt med positive tilbakemeldinger på boka fra vakre mennesker som har kjøpt den allerede, og det virker rett og slett som om jeg har klart det jeg prøvde på. Nemlig å skrive en inspirerende, lettfattelig og artig kokebok som faktisk blir brukt av folk, og ikke bare blir stående og se deilig ut. Fantastisk artig!

 

Da skulle det egentlig bare mangle at jeg setter meg i bilen og kjører innom de bokhandlerne som ønsker meg på min ferd. Mest sannsynlig starter jeg på Storslett og kjører derfra til Tromsø. Derfra og sørover er ingenting avklart enda, men jeg har familie, type sønn, som bor i området der nede, og han har jeg jammen lyst til å besøke i samme slengen.

 

Hvis du jobber i bokhandel langs ruta, så send en mail til [email protected], så skal vi prøve å tråkle sammen en gjennomførbar signeringsferd i løpet av en uke eller to. Høres ikke det greit ut?

 

Hvis du ikke jobber i bokhandel, men har lyst på et kulinarisk besøk, uansett sted i landet, så tagg din lokale bokhandel i kommentarfeltet, eller noen du kjenner som jobber i bokhandel, så dukker jeg plutselig opp der også. 😉

 

 

The Kokebok, “Hva skal vi ha til middag?”,  kan kjøpes for kun 349,- inkl. frakt hos

ARK

og

NORLI

(I skrivende stund har Norli signerte bøker)

 

eller

KOKKEJÆVEL.NO

men hos meg koster boka 399,- + frakt

 

PS! Hvis du allerede har kjøpt bøker som ikke er signert, så signerer jeg naturligvis dem også når jeg kommer. 🙂

 

 

29 kommentarer

Siste innlegg