Det dukket opp fire vinnere til!

Reklame | Litt usikker faktisk

I virvaret av alle som vant premier etter å ha handlet årsabonnement på  oppskriftene mine i går, så ble jeg gjort oppmerksom på at jeg faktisk bare hadde trukket ut 32 av de lovede 36 vinnerne. En ren glipp og jeg har selvfølgelig rettet det opp nå. Les hvem de fire siste, og de 32 første, vinnerne er HER

8 kommentarer
  1. Tror nesten at det kan være lurt å rådføre seg med juridisk ekspertise. Dette innlegget er reklame så lenge du linker videre til et innlegg som linker til nettbutikken. Mer alvorlig er det at du bedriver strengt ulovlig loddsalg. Loddsalg til egen vinning straffes strengt med store bøter.

   1. Job. Det er vel ikke loddsalg når han trekker ut folk fra dem som kjøper tilgang til hans oppskrifter?
    Du får ha en fin dag!

    1. Ser han har fjernet setningen “Det blir som å kjøpe lodd” fra innlegget, nå er det konkurranse som gjelder.. flott han følger med bloggpolitiet på Kvinneguiden 😉

   2. Jeg bedriver ikke med ulovlig loddsalg, og langt fra “strengt ulovlig loddsalg”, jeg trekker ut vinnere blant de som handler oppskrifter. Det er kjempelovlig, uansett hva kloakken på Kvinneguiden måtte mene.

  2. Kokkejævel du sammenlignet med å kjøpe lodd. Vips 100 så er du med i trekning av gevinster. Vips 200 og du har dobbel vinnersjanse osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg