Første gang sammen!

 

I dag reiser vi til hovedstaden. For oss i provinsen er det alltid litt stas. Nå er ikke dette akkurat noen kosetur, i alle fall ikke for min del. Vi lander i Oslo rundt tretten og da er det rett til forlaget for å starte jobben. De har gjort det slik at jeg signerer halvparten av bøkene på forlaget i dag og resten i morgen på bladcentralen. Det er satt av to hele arbeidsdager, så er er visst litt bøker. Heldigvis får jeg hjelp og det er en person som legger boken foran meg og en annen som fjerner den når den er signert. Er det rart man er skyhøy på seg selv , he he 😉

 

Dette er faktisk vår første tur til hovedstaden sammen. Har vært der mange ganger det siste året, men enten alene, sammen med Kjærest eller sammen med Datter, aldri vi tre i lag. Det blir kos. Datter er glad Kjærest er med. Jeg er visst ikke like spennende å reise sammen med. Forstår henne godt. Jeg er nok ikke verdens meste spennende reisefølge der jeg leser meg gjennom flyturen og er lettere allergisk mot shopping.

 

Nei, dette blir trivelig selv om det blir kort. Vi reiser tilbake på torsdag slik at jeg rekker jobb før 12. Hadde egentlig satt av hele uken til ferie, men åpningen av FyFader gjorde dette umulig. Slik er det å drive for seg selv, men skal ikke klage. Fortsetter omsetningen omtrent som nå gjennom hele sommeren, så blir Korona-tapet til å leve med. Det er litt godt kjenner jeg.

 

Jeg skal kjøre en tur på jobb nå klokka seks. Vi hadde en voldsom oversvømmelse i går da det flommet flere hundre liter vann ut av en av ovnene. Heldigvis var jeg på huset, dog ikke til stede, men fikk stoppet vannet via stoppekranen, men da var allerede hele lokalet fylt opp med enorme mengder vann. Håper vi får det reparert i dag, for med det trøkket vi har nå så er det omtrent umulig å gjennomføre en normal dag med bare en ovn.

 

Heldigvis er Robin, soussjefen, tilbake etter tre lange uker med ferie, så jeg kan reise et par dager til Oslo uten hjertet i halsen. Økonomisjefen, mor til mine levende barn, er også i Alta og tar seg av kassa og oppgjør og slikt, så tror rett og slett jeg bare skal nyte denne turen. To dager går fort og er for kort til at jeg skal sitte og bekymre meg for mye over jobben. Hva kan gå galt liksom?

Vel, for oss som husker tilbake et år, omtrent alt, inkludert den samme ovnen. Håper inderlig ikke dette bare er starten på et reperasjonsskred, men vi får håpe og tro det beste.

Følg med på instastoryen min hvis dere vil følge oss på turen 🙂

Om jeg fortsatt er “smertefri”? Ja, det er et herrens mirakel!

 

 

 

 

24 kommentarer

Siste innlegg