Gull av gråstein!

Inn i mellom alle sinte og skuffede kommentarer, telefoner og meldinger i går, så rakk vi faktisk å fotografere hele fire retter til boken. Matbildene må dere naturligvis vente med til boken kommer ut, men se på denne sjarmøren! Denne villmarkens ektefødte sønn som vasser gjennom snø, glatte steiner og vill natur i flere minutter for å komme fram til lokasjonen. Imponerende!

 

Neida, det er ikke varmt i det hele tatt å grille bacon på et 15 cm langt metallskaft. Jeg bare smiler samtidig som huden på fingrene syder og koker. En skikkelig tøffing om jeg må si det selv!

 

Dere vet det jo ikke ennå, men det er helt ufattelig hva Frikant gjør med rettene mine. De bildene vi har tatt så langt er så sykt bra og ulikt alt annet jeg har sett av matbilder. Om dere ikke kjøper boken pga av teksten, eller boikotter fordi jeg spiser ost med lavere fettinnhold, så burde dere kjøpe den bare for å nyte bildene. Det kommer til å bli helt rått!

 

Dagen i dag, det fantastiske været til tross, skal i all hovedsak brukes til å sluttgjøre manuset. Har fått de aller siste kommentarene fra redaktøren og rettelsene  være ferdig til i morgen tidlig. Jeg er nesten ferdig, men det er litt småpirk igjen som må endres. Gleder meg til jeg er ferdig. Det har vært en intens periode.

 

Ønsker dere alle en vidunderlig dag!

 

30 kommentarer
    1. Hei. Jeg heier på deg og din flotte familie, både i motgang og medgang. Kjenner jeg har lyst på boka di. Når kommer den i salg, og i hvilke butikker(eller kun på nett?)

    2. Jeg har egentlig lest mer etter det med den osten😂
      Gleder meg til boks, som jeg ikke en gang visste at var under produksjon! 👏🏼👏🏼

    3. Blir spennende tider fremover
      Ta vare på hverandre og en riktig god påske til dere..
      Gleder meg til boken er ute 😁

    4. Jepp som det gledes til boka kommer !!! Og det leses og flires her inne hver dag, fortsett og slutt aldri !!! med det humørspreder som du er 🙂 God påske !!

    5. Jeg gleder meg til boka kommer jeg og bloggen din slutter jeg ikke å lese 😉
      noen mener at du må støtte norske bønder og det gjør du jo:-)
      Ha en fortryllende søndag håper du har blitt nedgravd av sne 😉

    6. Slutter jo ikke lese pga den osten 😂 selv om eg fortsatt mener du må støtte lokale bønder 👌
      Masse lykke til med boka, kan nok hende den blir kjøpt 😂😁

    7. Når det gjelder ost, er smaken som baken, delt. Tenk kor kjedelig om alle var lik, og bare spiste den samme maten (les osten).
      Lykke til med boka. Det glædes både tul oppskrifter og bilder.
      Ha en fantastisk palmesøndag.

    8. Flotte bilder, gleder meg også til boka kommer ut. Syns du er tøffere enn toget, utrolig hva folk henget seg opp i og føler at de har rett til å uttale seg om. En ost med færre kalorier… say no more… du er utrolig dyktig, alt du skriver er godt og reflektert og så inneholder det masse humor. Folk er rare og du er sterk som takler alt det de lirer av seg. Lag en god dag.

    9. Blir spennende med bok. De som ikke vil lese den fordi forfatteren spiser annen ost enn seg selv, kan ta seg en rosinbolle! 🤪 Drit lei av besserwissere som skal programmere alle til å bli som seg selv 😉

      Ha en flotters dag 💐💐

    10. Begge bildene snakker for seg selv, men det siste syntes jeg var mer deg. Btw – håper begge kan brukes

    11. Skjønner ikke at ikke Kjærest blir sjalu – det er jo bare damer som kommenterer her🤨.😅
      Men du er flink med ord – det er morsomt å følge deg. Sier norsklæreren.
      Lykke til med kokeboka. Tenker jeg må kjøpe den.

    12. Lykke til med manuset. Her på Nøtterøy er det regn idag. Godt inne vær med strikke tøyet. Ha en strålende palmesøndag. Husk ta vare på hverandre.🤗🤗🐣🐥🐣🌞

    13. Lykke til med manuset. Her på Nøtterøy er det regn idag. Godt inne vær med strikke tøyet. Ha en strålende palmesøndag. Husk ta vare på hverandre.🤗🤗🐣🐥🐣🌞

    14. Slutter ikkje å lese bare for at du spiser billig ost. Det skal mye mer enn en liten ost til… Stå på du og dine!! Stay safe
      Digger deg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg