Herregud, unnskyld, unnskyld, UNNSKYLD!

Jeg har aldri vært stor på Instagram. Sannheten er at jeg har avskydd hele opplegget som pesten. Ja, Kokkejævel hadde vel en konto der, men i de ti første årene tror jeg at jeg bare la ut et eller to bilder der. Forsto rett og slett ikke greia, og dessuten hadde mer enn nok med å være aktiv på Facebook.

 

De siste 2-3 årene har Konemor hjulpet meg med å få Insta-kontoen “opp og stå”. Hun har lært meg med disse fryktede hashtagene, storyene og filtrene (som jeg stort sett aldri bruker), så nå bruker jeg Instagram til å legge ut matbilder. Det hun imidlertid ikke har fortalt meg er at folk også bruker Instagram til å sende meldinger. WTF, liksom?

 

Jeg som før la min ære i å svare på alle kommentarer og i alle fall ALLTID på meldinger på FB/Messenger, så viser det seg i dag, mens jeg legger ut et bilde av en mandelkjernepudding av alle ting, ser at det ikke bare er hundrevis av uleste, (og da også naturligvis ubesvarte) meldinger, men TUSENVIS.

 

Herregud, hva i all verden er alt dette??? Side opp og side ned med meldinger der folk har skrevet til meg om smått og stort. Hevendelser, heiarop, kritikk, spørsmål, historier fra eget liv og jeg vet ikke hva, og jeg hadde ikke en gang ÅPNET meldingene!

 

Jeg bare kjente samvittigheten rev og slet i meg og følte meg som en pill rotten sekk med poteter. Satte i gang med å åpne og besvare et titalls meldinger, noen bare med et smilefjes, men jeg måtte jo bare gi opp. Det vil ta dagevis, for ikke å si ukevis, å lese og besvare alle disse tusenvis av meldinger.

 

Dette var fryktelig leit og bent ut sagt flaut! Så mange som har ventet på svar, så har jeg ikke en gang “giddet” å åpne meldingen. Nå begynner jeg å forstå hvorfor noen har sett på meg som litt høy på pæra. Jeg hadde tenkt det samme selv.

 

Unnskyld til deg som har skrevet noe til meg som hadde fortjent et svar. Jeg er oppriktig lei meg for dette og lover å følge litt mer med på Instagram framover 🙂

 

Hvis du, til tross for manglende svar og håpløs arroganse, likevel har lyst til å følge meg på Instagram, om så bare for inspirasjon, så kan du gjøre det HER

 

#gammelmanngjørsågodthankan

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg