Pepperbiffpizza med hvitløksbrød-skorpe. (Herre Gud, så deilig!)

Reklame | HKH Kokkejævel

Dette er faktisk en av de alle beste pizzaene jeg har spist, og det gjelder faktisk bunnen også. Jeg lovet dere oppskriften i går, men “livet” skjedde. Her er den i alle fall 🙂

 

Norges beste ferske butikkbunn! Ingen over, ingen ved siden. Har aldri før smakt en ferskbunn før som var god, men lot denne “billigvarianten” få en sjanse siden jeg var kjemesulten og sliten. De andre merkene har jeg sluttet å kjøpe. Man glemmer liksom hvor skuffet man blir fra gang til gang, og jeg trodde egentlig jeg hadde lært, men hadde jo bar kjøpt merkevarene. Hadde ikke voldsomme forhåpninger, men lot den få en sjanse.

 

Den er “american style” (hvorfor kan de ikke bare skrive “amerikansk tykkelse”?), så er litt tjukk.

 

Derfor tar jeg et bakepapir til og kjevler den litt større. Ikke mye, men litt. Liker tykke bunner, men ikke for tykke.

 

Pizzasaus à la “Livets harde skole”

1 ss tomatpuré

1 ss ketsjup

1 ss tomatsalsa

 

Bland sammen og smør tomatsausen helt ut i endene. Ikke slurv, slik som meg, selv om du er sulten. Skorpa blir bedre hvis du har tomatsaus helt ut.

 

Beklager uskarpt bilde, som dessuten er opp-ned. Slik ble det og orker ikke vri bildet, men dere ser at jeg har brettet opp kantene?

 

Så pensler jeg på litt hvitløkssmør. Enten kjøpt eller hjemmelaget. Oppskrift finner du HER

 

Steik så ca 300 gram biffterninger/strimler med godt smør i varm panne et par-tre minutter. Selv kjøpte jeg to “Extra” pepperbiff fra Coop, ternet og stekte dem. Tilsatte ikke ekstra pepper, men saltet godt. Her må du bare smake deg fram.

 

Dekte så bunnen med ca 200 gram revet ost og drysset pepperbiffbitene på toppen. Til slutt krydret jeg med Kokkejævels pizzakrydder, (men det går fint med vanlig pizzakrydder også), og steke pizzaen på 250 grader varmluft i ca 10 minutter.

 

Umiddelbart etter uttak av ovn gir du skorpa en ekstra runde med hvitløkssmørpenselen. Dryss også over litt mer pizzakrydder. Det smaker faktisk veldig annerledes når det ikke varmebehandles, så gir en slags dobbel smakseffekt.

 

Dette var faktisk så godt at jeg lagde det to kvelder på rad. Måtte sjekke den Eldorado-bunnen en gang til om den virkelig kunne være så god, fra en annen butikk, men var fortsatt like forbanna deilig. Anbefales virkelig!

 

There no such a thing as free lunch… 

Foto: Frikant

Dette er en originaloppskrift fra sjølvaste HKH Kokkejævel, og alle Kokkejævels oppskrifter koster min. 5 kroner pr oppskrift, ev. 100 kr for et helt år. Dette er en ordning basert på tillit, men kulinarisk tjuvpakk som nekter å betale for seg vil oppleve Kokkejævels veldig vrede, og det vil kastes en gastronomisk forbannelse over både deg og hele din slekt sju slektsledd fram i tid. Edder og galle kan også forekomme. Trolig  både i bøtter og spann.

 

Har du problemer med 5 kroner som engangssum, så tilbyr vi naturligvis en nedbetalingsplan som begge parter kan være fornøyd med, og du vil være kvitt gjelden i løpet av få år.

 

Ikke gjør deg til kjeltring for et par kroner! Gå inn på VIPPS og skriv KOKKEJÆVEL (ikke telefonnummer) og betal for godsakene. Betaler du 100 kroner så kan du bruke så mange oppskrifter du vil i et helt år! 😀

 

Vi smattes!

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer
    1. Syns du kan slutte å legge ut sånne oppskrifter når man sitter med en tørr brødskive med leverpostei å majones! Fikk lyst å spytte brødskiva ut igjen..

    2. Mens vi er inne på pizza.. du husker da Dr Oetker hadde sin helt egen sjokolade-pizza, sant?

      Kan ikke DU o store kokkemannen lage din helt egne sjokolade-pizza?

      Jeg utfordrer deg herved!!!! Du MÅ ha minst tre forskjellige ingredienser til den som er sjokolade. Det kan være tre typer Freia-plater, eller det kan være bare en Freia-plate, blandet med nugatti, og noe annet.

      Så lenge du har tre forskjellige produkter på som på en eller annen måte kan defineres som sjokolade så er det innafor!!

      Tar du utfordringen?? 😃

      Ps: det er også innafor å tillegge andre ting som ikke er sjokolade at all, så lenge du altså har hatt på minst tre sjokolade-relaterte ingredienser som opptar minst 30% av plassen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg