Plages du også av flass og tørr hodebunn?

Reklame | Kokkejævel.no

Det sies at man skal våge å være slik en er, men ser ingen hensikt i å blende folk som går bak deg med hodebunn når det faktisk finnes en såpe som VIRKER!

 

Kvaliteten på såpe er avhengig av gode råvarer. Naturlige råvarer reduserer risikoen for irritasjoner og allergiske reaksjoner. Derfor er vi stolte av å kunne si at vi kun bruker vegetabilske oljer i nøyaktig sammensatte mengder. Vi synes det er viktig å beskrive innholdet, slik at du som forbruker med en gang vet hva såpen inneholder. Vi behøver ingen uforklarlige ord for å beskrive en sammensetning som vasker rent, og samtidig gir fuktighet til huden.”

 

Avkok av einer og einebær har vært brukt til å holde seg rein med i tusenvis av år. Anbefales av mange som shampo for tørr hodebunn, og det kan jeg personlig skrive under på. Denne såpa VIRKER!

Innhold: Olivenolje, kokosolje, mandelolje, sheasmør, kakaosmør, einelåg kokt på einer fra Dverberg-marka, eterisk olje av einebær og rosmarin, fargepigment og rosmarinekstrakt.

 

Hver såpe holder til ca 100 gode sjamponeringer

Bestill HER

 

Det er snøvær ute og lenge til middag, så stikker noen timer til nettbutikken for å pakke. Bestiller du HER og nå , så og få din forsendelse sendt med en gang postkontoret åpner etter påske. Hvil du vil kan du lese mer om såpene HER før du bestiller.

 

En ren og pen påske, som ikke KLØR, ønskes dere alle!

 

 

6 kommentarer
  1. Har fortsatt ikke fått krydderet jeg bestilte 16.3.😢 Har aldri skjedd meg før at noe ikke har kommet fram….

  2. Jeg fikk kaffesåpe og einebærsåpe i posten før påske 😊 lukter og føles fantastisk, har brukt den et par ganger allerede 🤗 Satser på at den virker, det er kjipt når det snør på sort jobbuniform av tørr hodebunn 😜
   Kjøpte multe-te også, helt fantastisk god 😋
   Fortsatt god påske til deg og dine😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg