Siste: Kokkejævel pågrepet etter drapsforsøk på tidligere samboer!

I går formiddag rundt 13:43 fikk politiet i Alta melding om at en kvinne lå bevisstløs under en palle med brus i et lagerlokale på Amfi Alta. Vitner, forsmådde ansatte som hadde fått nok av den nådeløse sjefen og som nå ville gjøre alt for å fortelle verden hvordan han egentlig var, kunne meddele at de hadde sett Kokkejævel, en lokal kokk skyhøy på seg selv, umotivert dytte pallen over den lille forsvarsløse kvinnen. Vitnene hadde ikke hjulpet til og ønsker å forbli anonyme.

 

Politi og ambulansepersonell rykket umiddelbart ut og fikk pågrepet den tette, ufyselige kokken. Kvinnen var bevisstløs og hadde store klemmeskader og åpenbare brudd både i føtter, og armer. Ambulansefly til UNN ble tilkalt og kvinnen ligger nå kritisk skadd i respirator etter et en flaske Pepsi Max trengte inn i brystkassen og punkterte den ene lungen. En representant for UNN forteller at de ikke vet om tilstanden stabiliserer seg,  for skadene er såpass massive. Familien er underrettet og de aller nærmeste er på vei i for å være der hvis alt håp skulle være ute.

 

Kokkejævel ble pågrepet på åstedet. Han hevdet som vanlig at han ikke hadde onde hensikter og at han bare var en helt vanlig mann fra Vesterålen som ikke ønsket noe vondt på noen. Politiet, som var vant med pisspreik fra forbrytere, avslørte naturligvis det oppblåste babbelet hans med en gang og bar den kvapsete kroppen hans gjennom setneret til spott og spe, før de førte han inn på glattcelle i påvente av avhør.

 

I skrivende stund ligger han der fortsatt. Avhøret er satt til klokken 14:00 i dag.

Saken oppdateres fortløpende.

 

NEIDA!

Det var naturligvis ikke slik det skjedde:

Jeg så jo umiddelbart at dette var en GULLHISTORIE og ba henne legge seg i enden for et siste bilde… 😉

 

Tja, dette var vel egentlig bare en litt artig måte å skrive DETTE på 😉

.

.

.

 

 

28 kommentarer
  1. hahahahahahaha Du e bare gulle god å skrive flire så tåran trille. Du skulle vært krimforfatter

  2. Hahaha…for en syk historie. Nå er du klar for også å begynne å skrive tegneserier!! Du er som skapt for det.

  3. Va nu enda godt det va Pepsi Max, da Berge ho livet😂😂
   Kos dæ med skriving og den crazy fantasien din.

  4. Oj sann, livet er ikke lett ,tøffe tak å være ex til en morderiske kokkejevel,🤣 får håpe at livet går videre uten alt for store skader, men blir vel godt tatt vare på. Kanskje de ansatte må ansette vekter,når du er på jobb,så de slipper å gå rundt med dødsangst.
   Lykke til i avhøret og ha en supet dag😊

  5. Hhhhhh er dt mulig å ha så mye bra i hodet ditt, her ble det en god latter med kaffe nr 2 i dag🤣🤣🤣🤣

  6. 🤣😂🤣😂 æ kvæles..😂🤣 fikk kaffen i halsen så nu blir d flere liv på samvittigheta de..🤣😂 steike ta, godt skrevet..😂🤣

  7. Du ekke sann! Jeg må alltid smile når jeg leser innleggene dine.

   Men denne gangen skjønner jeg ikke hvorfor du ikke hjalp henne på bilde nummer to? Du måtte jo se at det kom til å gå galt. Selvsagt, hvis ikke hele greia hadde veltet, ville du jo heller ikke fått en god historie av det. 😂

   Håper du har en fin dag på glattcella. 🤣

   1. Jeg kjørte jekketralla fra varemottak, inn i heisen og helt fram til veltet. Hun gikk bak og støttet. Til slutt gikk det galt. Fryktelig galt. Var faktisk bare så vidt hun fikk hoppet vekk, så var faktisk litt EKTE dramatikk inne i bildet også, he he

  8. Æ har full forståelse førr din handling! En del av oss har nok minst 1 tidliare samboar man kunne tænkt sæ å klæmt livskiten ut av! 🙂 🙂

  9. Dette er én av grunnene til at jeg leser din blogg med så stor glede. Du minner oss på at livet av og til gir oss en på tygga, men at man kommer langt med humor 😊 Synes du er flink å skrive og jeg er glad for at du fortsetter selv om noen prøver å ødelegge for deg.
   Gleder meg til å ‘sette tennene’ i boka di 😂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg