175 m2 med lys framtid!

Herregud, så ufattelig deilig det var å få nøklene til lokalet som skal ramme inn de neste årene av våre liv! Kunne late på bildet som jeg låste opp døren med nøkkel, (egentlig er det kodelås i andre enden av lokalet, men der er det ikke så fotovennlig, derfor dette bildet 😉 ) og vi tre, (pluss Datter) kunne tre inn i dette lokalet vi kommer til å tilbringe så mye tid. Fylle med liv og aktivitet. Skape oss en arbeidsplass og forhåpentligvis tjene såpass med penger at vi kan kjøpe oss et hus med mer enn to soverom og et knøttlite kjøkken.

 

Her får nettbutikken god plass til å sakte, men sikkert vokse seg stor og sterk. Fokusere utelukkende på kvalitet og småskalamat. Ikke et ondt ord om industrimat, men det er forskjell når maten er lagd med menneskehender etter gode, gamle oppskrifter, enn mat stemplet ut fra en maskin.

 

Kjærest blir aldri vant til å møte meg i døren. Skvetter alltid til…

 

Jeg er 43 år og har de 19 siste årene vært sjef og kanskje vel så det, men jeg har aldri hatt et kontor helt for meg selv. En dør å lukke. Et sted der tankene kan flyte rundt, eller feste seg hvis de må det. Beste rommet i hele lokalet!

 

Leien løper formelt fra 1. januar, og vi har forhandlet fram en pris begge parter kan leve med. Allerede i morgen begynner jeg å kjøre ned emballasje og matvarer som ikke trenger å stå kjølig. Sakte, men sikkert i løpet av uken kommer leiligheten til å få tilbake sin normale form. Det blir godt, men jeg har likt det som har skjedd. Rot betyr penger, slik er det.

 

I neste uke og fram til jul blir det fullt fokus på Hoftepluss og innspurten til julesalget. Enormt viktig uke. Tror faktisk ikke folk forstår hvor viktig de siste halvannen uke før jul er, men vi snakker normalt om en månedsomstning, kanskje to, i uka. Svetter litt under arma da, si 😉

 

Nei, må pakke videre. Ville bare dele med dere hvor glad jeg er. I morgen skal jeg møte Frank Rune, han i Frikant, slik at vi kan lande den dekoren på vinduene. Dekor er viktig. Det må være “lys i husan!”

 

20:30 er det middag. Perfekt stekt juleribbe. Alltid en “prøvetur før jul”, selv om det ikke er nødvendig. Blir like perfekt hver eneste gang og du snakker til en mann som har stekt over 10 millioner kilo ribbe i løpet av livet, og veiledet kanskje det tidobbelte. Mer om det i morgen.

 

Se hvordan du, år etter år etter år etter år etter år, lager perfekt stekt juleribbe HER

 

 

 

 

 

30 kommentarer

Siste innlegg