Christine, vil du fortsatt gifte deg med meg?

Forrige gang gikk det fryktelig galt, så jeg er nesten redd for å spørre igjen, men jeg klarer ikke se for meg noen andre enn oss to og tar derfor sjansen. Må jo det. Dessuten fortjener du kun det beste og vel, her er jeg 😉

 

Da alt gikk galt forrige gang sa jeg at det skulle bli bryllup og dåp samtidig uansett om vi måtte ha oss på gamlehjemmet for å få det til, men nå ser det ut som vi slipper å holde på så lenge. Vet jo ikke om vi hadde fått enerom en gang. Kunne blitt en litt pinlig affære. Kjenner jeg ødela litt av den romantiske stemningen her nå, så jeg prøver igjen.

 

Christine, vil du fortsatt gifte deg med meg? Jeg lover deg både gull og grønne skoger. Gullet fikk du jo allerede forrige gang da du fikk forlovelsesringen, den var ikke billig, og grønne skoger har vi året rundt her oppe siden furua er fredet. Hvorfor er den fredet forresten? Den er jo overalt. Faen, nå ødela jeg igjen!

 

Christine, jeg elsker deg! Du betyr langt mer for meg enn du aner. Jeg er hjelpeløs uten deg. Hadde ikke klart meg en dag alene. Ok, kanskje en dag eller to, hadde faktisk vært deilig, men hadde i alle fall ikke klart meg en hel uke uten deg. Hvem skulle liksom rydda på kjøkkenet etter meg da? Hadde blitt helt kaos.

 

 

I oktober kommer Framtiden. I dag får vi kanskje vite om det blir gutt eller jente. Tenkte vi kanskje kunne gifte oss i mars, i palmehelgen. Da er Framtiden blitt eldre enn både første og andre verdenskrig og vi kan puste litt roligere og tryggere og kanskje til og med klare å nyte både dåp og bryllup. Hva sier du til det?

 

Datter har blitt skikkelig glad i deg. Nå er det ikke bare pappa hun gleder seg til når hun kommer annen hver fredag, men kanskje først og fremst deg. Du aner ikke hvor mye det betyr for meg. Å gifte seg er ikke bare noe man gjør for seg selv, men også for de som er rundt. Jeg vet at Datter ønsker dette av hele sitt hjerte. Det gjør alt mye lettere.

Christine, kjæresten min, jeg vil leve resten av mitt liv med deg. Klarer du et helt liv med meg?

Vil du fortsatt?

 

Svaret hennes HER

 

Les også:

Vil du?

Vi avlyser bryllupet!

 

 

 

36 kommentarer

Siste innlegg