Denne gangen blir jeg med henne på sykehuset!

Forrige gang ble jeg ikke med. Det angrer jeg fortsatt bittert på. Jeg lot henne stå der helt alene, flere timer unna armene mine, mens verden smuldret bort rundt henne. Jeg satte meg selvfølgelig i bilen med en gang hun ringte, men jeg skulle vært det der da det skjedde. Les mer om det HER.

 

Derfor blir jeg med henne denne gangen. Dropper medisinene mine og kjører henne. Prøve å bidra til en positiv opplevelse av sykehuset så hun slipper å grue seg mer enn hun trenger til hun faktisk skal føde der. For hun føde der. Det er prosedyre fødselen etter at noe har gått skikkelig galt. De skal ligge der i fjorten dager etter fødselen til overvåking. Det er selvfølgelig en trygghet, men også en litt trist start på babytiden. Kan ikke ha ungen hjemme fordi man er redd for at han skal dø.

 

Nei, nå skriver jeg meg inn i elendigheten! Det var ikke det denne bloggen skulle handle om. I dag er det ultralyd på Hammerfest sykehus og vi kjører hele gjengen, Kjærest, Datter og meg selv, for å prøve å lage en positiv opplevelse. Pga. Viruset får jeg ikke være med inn på sykehuset, men hvis det er noe galt går jeg inn uansett.

 

Det er ingenting som indikerer at det skal være noe galt altså, men som dere forstår ligger det å lurer like under overflaten hele tiden. Vi dyrker det ikke, men det er der uansett. Slik er det bare.

 

Ellers er det en grå, men fin morgen i Alta. I går ettermiddag regnet det absurd mye! Dere vet sånn sommerregn som ofte kommer i sydligere strøk, der det virker som om det er syndefloden selv som har kommet tilbake. Normalt kommer slikt regn i varmt vær og regnet kan være deilig å stå under, men var ikke mye varmt i går! Faktisk var det så kaldt at regnet på et tidspunkt gikk over til digre hagl. Har ennå ikke tort å sett hvordan det hat gått med blomstene vi har plantet. Håper på det beste.

 

Nei, nå må jeg stikke ned på jobb en liten tur. Er jo fortsatt sykemeldt, men det betyr ikke at jeg har besøksforbud på jobb. Må holde meg oppdatert, gi og få beskjeder, samt at jeg kan gjøre småting mens jeg er der. Vi kjører til Hammerfest senest halv ti. Da har vi tre timer på oss før ultralyden. Det burde holde.

 

Ønsker dere alle alt godt i dag!

Slik gikk det:

Alt vel så langt!

 

 

 

 

 

 

 

25 kommentarer

Siste innlegg