Første opplag er UTSOLGT allerede!

Reklame | The Kokebok, "Hva skal vi ha til middag?"

Hæ, hva er det som skjer? Er det liksom kokeboka mi “alle” skal ha i år eller? (Ser sånn ut akkurat nå i alle fall 😀 )

 

Det er tydeligvis ville tilstander der ute i bokhandlerne, for hvert eneste eksemplar er i alle fall støvsugd ut av Kagge forlags lager. Er det ikke fantastisk artig dere? 😀

 

Etter alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått fra folk som allerede har fått boka i hus og prøvd ut en eller flere av oppskriftene, så virker det som om jeg liksom traff noe, hvis du forstår hva jeg mener. Bare det at så mange tar den i bruk med en enste gang er jo et tydelig bevis på det. Dette er en bok folk trenger og som overhodet ikke er skrevet for å vise Norge hvor flink jeg er, men hvor flink du egentlig er hvis du har de riktige oppskriftene foran deg.

 

Blir bare så ekstremt spennende når bokhandlerforeningen i morgen tidlig slipper Boklista over Norges mest solgte bøker! (Basert på salget fra AdLibris, Akademika.no, Aksdal Bok og Papir, ARK, Bokkilden, Boksalongen LiB, Haugenbok.no, Libris, Norli, Notabene, tanum.no og Tynset Bokhandel. Bokdata fra Bokbasen AS.)

 

Første opplag var på 6 000 bøker. Andre opplag, som nå er i trykken og som kommer 23. september, er på 5 000 bøker, altså 11 000 totalt. Hver bok veier om lag 1 kg, så vi snakker faktisk 11 tonn med bøker. Eller en bokstabel på 220 meter hvis du legger alle oppå hverandre. Skjønner du, dette er helt crazy!

 

Så får vi se da om salget stopper opp eller om forlaget må trykke opp et tredje opplag fram mot jul. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal ha for store forhåpninger, men heller glede meg over det voldsomme salget jeg opplever akkurat nå.

 

Dessuten skal jeg jo ut på en 160 mil lang signeringsferd fra torsdag i neste uke. Da setter jeg meg i bilen og besøker bokhandlere i/på: Storslett, Tromsø, Bardu, Finnsnes, Narvik, Harstad, Sortland, Fause og Bodø. Endelig dato og klokkeslett spikres i disse dager av [email protected] og de aktuelle butikkene. Både jeg og de vil naturligvis markedsføre dette lokalt, og det hadde vært så ufattelig artig hvis du dukker opp hvis du bor i området rundt disse stedene.

 

Hvis du ikke er en bokhandel, men likevel ønsker besøk av meg på turen, det være seg skole, bibliotek osv. så MÅ sende mail til [email protected], for det er hun som tråkler denne turen sammen. 🙂

 

Uansett hvor jeg havner på den offisielle boklista i morgen, så er jeg i alle fall allerede Arks mest solgte bok, og det er vanvittig stas bare det!

 

Nei, nok skryt, hjem med seg å lage middag! Heldigvis er det ikke noe problem å finne på middagsretter menger, he he 😉

 

The Kokebok, “Hva skal vi ha til middag?”,  kan kjøpes for kun 349,- inkl. frakt eller “klikk og hent” hos

ARK

og

NORLI

(I skrivende stund har Norli signerte bøker)

 

eller

KOKKEJÆVEL.NO

men hos meg koster boka 399,- + frakt

 

PS! Hvis du allerede har kjøpt bøker som ikke er signert, så signerer jeg naturligvis dem også når jeg kommer. 🙂

 

 

 

 

22 kommentarer
    1. Gratulerer så mye med flott boksalg! Jeg er en mor til 4 barn så etter 27 år med middagslaging med til tider lite tid pluss av og til kresne perioder fra unger er jeg dyktig lei av å lage middag. Orker ikke bruke særlig tid på det heller da jeg har blitt kronisk syk og har full jobb pluss oppfølging av litt diagnosebarn uten at jeg har det noe verre enn andre av den grunn 🙂 Poenget mitt var bare at jeg nå har bestilt boken og håper den kan hjelpe meg til å få tilbake litt matlagingsgleden som jeg savner å ha. For jeg elsker egentlig å lage god mat 🙂 Ønsker deg og dine alt godt, ha en riktig god helg 🙂

    2. Gratulerer med et kjempe boksalg👏👏Jeg fikk boka i posten i går, ser spennende ut. Gleder meg til å prøve.🌺🌺🌺

    3. Jabbadabbadooooo🤩gratulerer med kanonsalg!! Fikk signert eksemplar i posten idag, det gledes😁må vel kanskje kom å si hei når du kommer t byen😃sånn fra en utflytta vesteråling t en ainna👋

    4. Gratulera med supergodt salg av boka! 👏🏻🙂 Eg koste meg med å lesa i den i går kveld, og gler meg til å prøva oppskrifter, og å gi vekk eit eksemplar. Knallfin bok!! 👏🏻🙂

    5. Svigerdatter har kjøpt boka og skal teste oppskrifter på sine kresne tenåringer. Håper virkelig at de tar å spiser maten som de får servert. Jeg bestilte boka i går gjennom bokklubben, og gleder meg til den kommer i posten. Blir gøy og prøve nye retter og få variasjon. Lykke til med videre salg.

    6. Yeeeyyy, Finnsnes!👏👏🤩🤩🤩
      Og det var liksom det viktigste i hele innlegget ditt😅
      Gratulerer med utsolgt førsteopplag!!

    7. Gratulerer med fantastisk boksalg👏🏼👏🏼. Eg har ønska meg den i julegave,e håpløst å få middagstips fra gubben. Så blir det å kjøpe i julegaver til nån barnebarn,det trur eg blir godt mottatt👌. Skal bli godt å få nån gode middagstips,gleder meg allerede🤗😉

    8. Idag ble det pesto glasert lammecarré med savoykål? Og det var såååå nydelig! Takk, fantastisk bok, eneste dumme er at man får lyst å prøve alle oppskriftene med det samme!

    9. Det er sikkert en bok som mange vil sette stor pris på. Både de som er unge og i etablerfasen. For oss som er gode på å lage mat kan det være en inspirasjon. Nå skal det sies at jeg aldri bruker oppskrifter selv, det går på erfaring.

      Noe annet; Hva med alle oss som har betalt deg penger for oppskrifter her i bloggen – her er jo ingenting. Mange vil nok føle seg litt ført bak lyset? Det var mange som kjøpte seg «abonnement» for hundrevis av kroner.
      Hva tenker du om det?

      1. Nå ligger det jo mange oppskrifter på bloggen fra før, og nå som han er ferdig med boka så kommer det sikkert fler etterhvert. Men når sant skal sies så bruker jo ikke du oppskrifter, så hvorfor har du betalt for dem da? Bare lurer, ikke vondt ment 🙂

        1. Hei Ulf. Inspirasjon, skrev jeg, så du ikke det? Det blir aldri feil om man er god på å lage mat.
          Men, her har vært då og si tørke på sånt lenge, dessverre for dem som har gitt penger i bøtter og spann.

      2. Abonnement koster 100 kr blank, og du finner vel til sammen hundrevis av oppskrifter under de ulike fanene på bloggen som du fritt kan følge, eller la være. Ellers syns jeg Ulf her svarte veldig godt 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg