På Wenches kjøkken + en STOR avsløring!

For en ære! I dag har jeg vært vikar for hele Norges Wenche på God morgen, Norge. Fantastisk artig! Spesielt å få måte denne dama som nest etter Ingrid Espelid er det aller største matikonet vi har her i landet. Helt, helt utrolig!

 

Her ser dere oss på det bitte lille produksjonskjøkkenet hun har bak studio. Her lager hun alt, stort sett alene, hver eneste dag. Jeg bøyer meg i støvet i dyp, dyp respekt. Du er helt fantastisk!

 

 

Ferdig i sminken. Klokka er ca halv sju. Venter på første innslag.

 

Det er unektelig litt spesielt å stå på det kjøkkenet der, men på den annen side er jeg jo vant til å stå på kjøkken. Kan jo egentlig ikke annet.

 

Enda mer venting. Leser alle lykkeønskningene fra dere. Dere aner ikke hvor koselig det er. Tusen, tusen takk!

 

Nei, men så smil litt da mann! Ser fader meg ut som om det er like før jeg eter hodet av den arme programlederen…

 

Det beste med å være på TV er at man blir så brun og fin i huden, he he.

 

Ganske stor produksjon. Masse folk fram og tilbake. Fascinerende å være med på!

 

 

Job well done! Nå har jeg vært på Wenches kjøkken, men vet du hva? Hun inviterte seg selv opp til meg, og til neste år lager vi TV fra mitt kjøkken på Hoftepluss. Hvor kult er ikke det? Wenche Andersen bak disken på Hoftepluss. Fy Fader, som jeg gleder meg!

 

Vi smattes!

 

Oppskriften på LavvoLars, retten med reinkjøtt og vanilje som jeg lagde, finner du HER

 

 

 

 

 

65 kommentarer
    1. Helt supert innslag👌👍 Du er så naturlig og uanstrengt og det lyser entusiasme av deg. Gleder meg til å se programmet fra Alta. Nå må du kose deg masse med Kjærest .❤

    2. Du var kjempebra, skulle ikke tro at det var første gang du var der. Alt var helt perfekt, jeg tok opp programmet og har sett det to ganger.👍👍👍.
      Håper du og kjærest slapper av og koser dere i kveld🤗🍷🍺

    3. WOW 👏👏👏👏 Så artig, og at du setter Alta på kartet 👏👏👏👏 Tenk å få Wenche på besøk da😁 Kos dere resten av helga 🌞🤩

    4. WOW 👏👏👏👏 Så artig, og at du setter Alta på kartet 👏👏👏👏 Tenk å få Wenche på besøk da😁 Kos dere resten av helga 🌞🤩

    5. WOW 👏👏👏👏 Så artig, og at du setter Alta på kartet 👏👏👏👏 Tenk å få Wenche på besøk da😁 Kos dere resten av helga 🌞🤩

    6. Veldig artig å se dæ som vikar for selveste Wenche. 😊 Håper at dokker får ei fin helg i Oslo. Masse å finne på. ☺️

    7. Godt jobba – har tidligere prøvd vaniljerøkt torsk. Nå skal jeg lage vaniljesmør – utrulig spennende oppskrifter forresten👍👏

    8. Kor artig å sjå deg på tv – og tenkte at eg skulle prøve å lage den retten din – trur du det funker med hjortekjøtt eller ?

      Smil fra Ho monika

    9. Gratulerer med din egen episode på Wenke’s kjøkken. Ser på bildene at det dær klarer du fint, og med din humoristiske sans så kommer det til å gå bra. Jeg ser frem til og lese din blogg hver bidige dag.Stå på!!!✨

    10. Du var jo fantastisk dyktig,ikke nå problem for deg å erstatte Wence på God morgen Norge😉. Den maten du lagde,såg bare sååå god ut,samtidig ikke mere vanskelig at de fleste klarer å lage den heime🤗. Kos dåkker videre i tigerstaden😊

    11. Så deg i går på nyhetene og på Wenches kjøkken i dag. Du gjorde ikke noe skam på Alta. Veldig godt gjennomført. Hilsen en fraflytta KRONSTING.

    12. Moro å se deg på Wenches kjøkken, skulle tro du ikke hadde gjort annet! 👏🏻 😂 Tipper du får et par flere kunder også nå! 😃 Masse lykke til og tusen takk for deling av oppskrift på min favorittrett! 😋

    13. Vel fortjent, ingen amatør som får den muligheten 👍👏👏👏👏
      Blir å kjøre LavvoLars ved første anledning 👍

    14. Fantastisk bra jobba👍😃. Blir spennende med Wenche og deg på tv fra Alta. Ha ei strålende helg😃

    15. Va så flott å sjå dæ 😍 og hør på d du formidle 🤗. Blei mæst gla førr at du hadde me dæ TYTTBÆRKRÆMMEN 😋😋. God hælg t dokker i storbyen.

    16. Det er så deilig og befriende å lese din blogg. Helt fri for silikon og staffasjee. Stå på på, jeg henger med, tromsværing i Porsgrunn😊

    17. Det er så deilig og befriende å lese din blogg. Helt fri for silikon og staffasjee. Stå på på, jeg henger med, tromsværing i Porsgrunn😊

    18. Supert innslag, flinke du, du e nok bra kokk også ikke bare blogger😍, ingen overraskelse da👍. Må prøve meg på lavo Lars, tyttebærkremen hørtes kjempe god ut, sikkert go til annen kjøttet også. Ha en superfin dag.med kjæreste i Storbyen😍

    19. Gratulerer med vel overstått! Det var et veldig bra innslag😊! Og så artig at Wenche kommer til din kokkeverden!

    20. Du var kjempeflink. Så artig at Wenche kommer nordover. Hadde den ære å ha ho på kaikanten på Myre i Februar 2016 under Skreifeativalen på God morgen. Herlighet det var stas. Gratulerer med vel overstått oppdrag.

    21. Tusen takk, æ blei så glad når æ så at du hadde TYTTBÆRKREMMEN med dæ 😇👍. Det ble ei fin stund med GMN… God helg og kos dokker i storbyen.😋😋🤗Og forresten… du va flink 😊(e d d man si t voksne gutta ?🤣)

    22. Hei😊Du er superflink👏Så artig å se deg i God morgen Norge😊Heier på deg😊Du både skriver og snakker på en folkelig måte😊

    23. Så fantastisk! Selveste Wenche skal komme på DITT kjøkken! Det balle på sæ med positive opplevelser i livet ditt/dåkkers. Godt! 💕

    24. Gleder oss med deg👍😍Fikk bare sett første del i morges, men satte på opptak før jeg måtte dra👍😀

    25. Utrolig hyggelig å se deg på Wenches kjøkken! Håper å se deg der igjen snart! Så nedpå og likandes 😀

    26. Herremin så tøft!!
      Well done!
      Håpe på å finne klipp siden vi sitter på jobb og ikke har fått med oss hærligheta på God morgen, Norge.

    27. Du e så herlig…æ flirte så tåran trilla no…Ete hauet av programledern…Æ kvæles…Du e bare helt topp.Det er en fryd og lese det du skriver..Gleder meg til boka er ferdig.👍🤣🤣🤣

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg