På Wenches kjøkken + en STOR avsløring!

For en ære! I dag har jeg vært vikar for hele Norges Wenche på God morgen, Norge. Fantastisk artig! Spesielt å få måte denne dama som nest etter Ingrid Espelid er det aller største matikonet vi har her i landet. Helt, helt utrolig!

 

Her ser dere oss på det bitte lille produksjonskjøkkenet hun har bak studio. Her lager hun alt, stort sett alene, hver eneste dag. Jeg bøyer meg i støvet i dyp, dyp respekt. Du er helt fantastisk!

 

 

Ferdig i sminken. Klokka er ca halv sju. Venter på første innslag.

 

Det er unektelig litt spesielt å stå på det kjøkkenet der, men på den annen side er jeg jo vant til å stå på kjøkken. Kan jo egentlig ikke annet.

 

Enda mer venting. Leser alle lykkeønskningene fra dere. Dere aner ikke hvor koselig det er. Tusen, tusen takk!

 

Nei, men så smil litt da mann! Ser fader meg ut som om det er like før jeg eter hodet av den arme programlederen…

 

Det beste med å være på TV er at man blir så brun og fin i huden, he he.

 

Ganske stor produksjon. Masse folk fram og tilbake. Fascinerende å være med på!

 

 

Job well done! Nå har jeg vært på Wenches kjøkken, men vet du hva? Hun inviterte seg selv opp til meg, og til neste år lager vi TV fra mitt kjøkken på Hoftepluss. Hvor kult er ikke det? Wenche Andersen bak disken på Hoftepluss. Fy Fader, som jeg gleder meg!

 

Vi smattes!

 

Oppskriften på LavvoLars, retten med reinkjøtt og vanilje som jeg lagde, finner du HER

 

 

 

 

 

65 kommentarer

Siste innlegg