Supersaftig pizzaskorpe!

Endelig fredag! I dag kommer Datter til gards og stemningen i huset vris fra oss til vi. Blir selvfølgelig taco, men med en litt annen vri i kveld, vent og se, men tenkte jeg skulle skrive om fylt pizzaskorpe nå på morgenen. Som en slags høykarbosiv oppvarming kan du si.

 

Dette supersaftige stykke med formfullendt pizza lagde jeg forrige lørdag. Jeg sa ingenting siden jeg liksom har sluttet med hvetemel, men på min blogg kommer alt for en dag uansett, så kan like gjerne fortelle det først som sist. Jeg spiste fire digre stykker, altså halve langpanna. Det er sannheten. Og jeg koste meg!

 

Kjevle deigen litt større enn du pleier. Strimle bunnen av en gammel ost som du garantert har liggende i kjøleskapet og press ut mot kantene. Mozzarellastics er også supert å bruke, men de færreste har det liggende i kjøleskapet.

 

Brett deigen over og gi det et lett trykk. Fortsett med pizzaen som du alltid har gjort.

 

Ananas på pizza, ja eller nei?

 

Ha en supersaftig dag!

 

Les også om REINSDYRSPIZZA 

 

Kan en pizzabaker bli Fokets favoritt på Vixen Avards? Det er det faktisk du som bestemmer. Det er lov å stemme en gang hver dag. Stem HER hvis du er glad i pizza

24 kommentarer

Siste innlegg