Skikkelig gode kjøttboller!

Reklame | The Kokkejævel

Kjøttboller er skikkelig mumsemat og en naturlig del av et hver tapsbord, samtidig som det er suveren som middag til både hverdag og helg. På bildet serverer jeg dem med tyttebær, tyttebærkrem, ertepuré og tomatsaus. Fin, og litt annerledes, måte å få ungene til å spise grønnsaker/(belgfrukter) på.

 

 

600 gram kjøttdeig

1 ts salt

1 ss soyasaus

2 ts karri

2 ts løkpulver

1 ts hvitløkspulver

2 ss potetmel

1,5 dl kaldt vann

 

Bland sammen alt unntatt vann og potetmel et par minutter med hånden. Kna så inn potetmelet og tilsett det kalde vannet i en tynn stråle og elt deigen et par minutter til.

 

Vei opp boller på 20-30 gram og trill dem runde. Det letteste er å fukte hendene i lunket vann mellom hver andre kjøttbolle.

Legg bollene på et bakebrett med bakepapir og stek dem i 5 minutter på 250 grader varmluft.

 

Skal de serveres umiddelbart er det godt å nå frese dem i godt smør i stekepanne. Skal de serveres med brunsaus eller en annen saus, så gi bollene et oppkok i sausen før servering.

 

KJØP FRI TILGANG TIL ALLE MINE OPPSKRIFTER  ET HELT ÅR FOR KUN 100 KRONER!

Foto: Frikant

Dette er en originaloppskrift fra sjølvaste Kokkejævel, og alle Kokkejævels oppskrifter koster min. 5 kroner pr oppskrift, ev. 100 kr for et helt år. Dette er en ordning basert på tillit, men kulinarisk tjuvpakk som nekter å betale for seg vil oppleve Kokkejævels veldig vrede, og det vil kastes en gastronomisk forbannelse over både deg og hele din slekt sju slektsledd fram i tid. Edder og galle kan også forekomme. Trolig å både bøtter og spann.

 

Har du problemer med 5 kroner som engangssum, så tilbyr vi naturligvis en nedbetalingsplan som begge parter kan være fornøyd med, og du vil være kvitt gjelden i løpet av få år.

 

Ikke gjør deg til kjeltring for et par kroner! Gå inn på VIPPS og skriv KOKKEJÆVEL (ikke telefonnummer) og betal for godsakene. Betaler du 100 kroner så kan du bruke så mange oppskrifter du vil i et helt år! 😀

 

Vi smattes!

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg