Vaniljesmør à la Kokkejævel

Reklame | Kokkejævel.no

500 gram meierismør

1 vaniljestang, frøene

1/4 potte fersk rosmarin

2 ts Kokkejævels pinnekjøttkrydder

2 ts salt

 

 

Temperer smør, finhakk rosmarin, bland, kna, stek, nyt.

 

På bildet har jeg doblet oppskriften og fylt smøret i en 1-liters brødform. Den dekte jeg først med plastfolie før jeg la de utskrapte vaniljestengene i bunnen. Fyll på å med smøret og dunk formen hardt i benken for å få ut luftbobler og ujevnheter.

 

Bruksområder:

Holdbarhet:

30-60 dager i kjøleskap

1-2 år i fryseboks hvis godt innpakket

 

Prøv også Kokkejvævels tørkakjøttsmør

 

 

Besøk julegavebutikken Kokkejævel.no HER

17 kommentarer
    1. Dette må jo også være fin til å steike reinkjøtt i, feks til reinsdyrpizza.
      Skal prøves, å har betalt 😄👌

    2. Jeg har gitt deg kr.1000,- da du hadde spleis , så jeg gir ikke 5 øre for den oppskrifta , og hvis jeg bruker den , gjør jeg det med god samvittighet 🙂

        1. Takk 🙂 ( en innsamling var det iallefall) – Den der med å steike smør var DRØY 😉 Hvis jeg bruker mange oppskrifter , kan det godt hende du får noen kroner.

    3. Forstår ikke hvorfor folk skal bli så hårsåre om du sper på inntekten. Flott at du endelig har tatt til fornuften. Alle skal måtte få lov å ha det godt. Dere også ❤ Fin måte å tjene penger på, og det skulle bare mangle så mye tid det går. Tror ikke folk vet hvor mye arbeid en blogg tar. Ta alt som skrives med en klype salt er du snill. Du er flink og god akkurat som du er. 🙏 Ikke la noe fortelle deg noe annet.

    4. Må nu flire litt. Nu som du slanker deg inn i bryllupsdressen kommer det masse oppskrifter på SMØR?!?!?! Og noen andre godsaker. Mye spennende som må prøves. Sånt smør er fine julegaver også.

    5. Hallo igjen. Funderer litt på dette med at du gang på gang er veldig klar for at du ikke skriver for klikk. Litt rart egentlig, fordi du er en glimrende kremmer: Du har skrevet at du nå skal leve av blogg, bok og nettbutikk. det er jo en herlig symbiose, eller treenighet. En markedsfører vil gråte hele veien til banken, om du ikke kaller dine 40 000 lesere for kunder 😉

          1. Godt og konkret spørsmål! Jeg er fortsatt 100% eier og juridisk daglig leder av Hoftepluss AS, og får utbetalt lønn, riktignok nesten halvert fra 2019, derfra hver måned. Kontrakten med Amfi går ut om 2,5 år. Hvis jeg ikke får solgt, så legger jeg da ned driften. Blogginntektene er overhodet ikke noe jeg regner som en langvarig nytelse, mens den nye boken kan _bli_ det, hvis jeg lykkes. Hva Vipps angår, så tror jeg ingen kan overleve på en frivillig betalingsløsning på nettoppskrifter.

            1. Hei, må bare spørre. Hvem er denne personen som kaller seg “Bien”? Kjenner du vedkommende? H*n er jo sykelig opptatt av deg og alt du foretar deg😳 Nesten sånn at det er litt skremmende.. Hva tenker du rundt dette, Kokkejævel?

              1. Nei, jeg aner ikke hvem det er, men vedkommende har helt siden starten, gjennom mange hundre kommentarer, vært superkritisk til absolutt alt jeg har gjort og skrevet. Menneskesinnet er i sannhet fascinerende!

    6. Hei.
      Du setter meg i en knipe nå. Jeg er en merkelig person som ikke er glad i å lage mat, men glad i mat. Må jo lage mat en gang i blant, men leser aldri oppskrifter. Synes bloggen din erfin og artig,for jeg er interessert i mennesker.
      Da lurer jeg på om jeg kan forsette å lese bloggen din uten å vippse 2 kr hver gang.
      Så jeg ber om dispensasjon.😄😄💝

      1. Bloggen, også oppskriftene, er aldeles gratis å lese, men jeg oppfordrer folk til å betale en liten slant ved bruk. Det er en ordning basert på tillit, og betalingskravet er framsatt på en humoristisk måte. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg