Sensitiv hud

“Det ser mer dramatisk ut enn det er” kvitrer Bollemusa i det jeg kommer inn på kjøkkenet. Vel, jeg vil påstå et det er rimelig dramatisk at en rampenisse er bare cm unna og bli dyppet, med hodet først, ned i en glovarm gryte med smult! “Går helt fint” sier Alvin, “jeg har så tørr hud nå på vinteren og vi tenkte at olje ville vært midt i blinken. Fortsett bare, Bollemus. Bring me down!”

 

Herregud, er dere helt teite? Tørr hud??? Det er mulig at 180 graders kokende smult vil kurere tørr hud, men det er en rimelig kortsiktig løsning. Vil tippe du vil bli plaget med sensitiv hud resten av livet. Et liv som riktignok vil være veldig kort etter at hodet ditt blir fritert!

 

Jeg fikk skrudd av plata og reddet han ut av situasjonen. Nå vet jeg at dere er i stand til absolutt hva som helst. Virker ikke som dere har impulskontroll i det hele tatt. Dere får en idé og den kjører dere på med. En dag vil det gå galt. Håper bare dere tar dere  litt sammen snart siden Datter kommer i morgen kveld.

 

De lovet på tro og ære. Vi får se. Jeg har mine tvil.

 

11. desember: Månelyst

10. desember: Vi tenner våre lyster

9. desember: Minne og forsoning

8. desember: Kringsatt av fiender

7. desember: Nissefylla

6. desember: Smultringenes herre

5. desember: Inntrengeren

4. desember: Venner og vinningskriminelle

3. desember: Hevnen er visst søt

2. desember: Kneblet

 1. desember: Mens han sover
12 kommentarer
  1. Anneliese ragazzi qualcuno che possa editare le divise del
   calcio catania senza far danno alle pach.per migliorare la navigazionese vuoi saperne di più o negare il consenso a uno o più dei cookies,
   clicca qui maglia gara away . renaissance kit . gara Maglie Calcio Poco Prezzo.
   Johna

  2. Kjempemorsomt å lese om de to gærne du har i huset. Venter i spenning på hva de finner på i morgen.

  3. Du får bure dem inn til natten 🤣😂🤣.
   Må nok innrømme at jeg gleder meg hver dag til å se hva de har funnet på 👍😃.

  4. Haha, førr er gjeng 🤭 Du har jammen litt å stri med i heimen 😂 Og vet du, æ lå i senga i mårrest og gleda mæ til å se ka Alvin & co hadde funnet på i dag 🙈😂😂😂… Blogglivet har gått førr langt 🙈
   PS. Æ har tørr hud – takk for tipset 🤣🤣

  5. Er det mulig? Skjerpings på nissene sier jeg bare, snart er det barn i huset og det må tas hensyn til. Hadde ikke turt å sovet annet enn på skift med disse i hus.

  6. God morgen. Så hærlig adventskalender. Spenningen stiger. Hva finner de på imorra mon tro. Ønsker deg en fin dag.

  7. Huff for nå påfunn, å varm smult da, e jo brannfarlig, kan jo sette fyr på hele huset😥, med den fantasien og pågangsmotet som dem har, e det vel lurest å legg dem i hver si skoeske om natta, safty first, men da mister vel vi en god start på dage😅. Ha en superfin dag.

  8. Huff for nå påfunn, å varm smult da, e jo brannfarlig, kan jo sette fyr på hele huset😥, med den fantasien og pågangsmotet som dem har, e det vel lurest å legg dem i hver si skoeske om natta, safty first, men da mister vel vi en god start på dage😅. Ha en superfin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg