Hovmod står for fall

Datter kom på fredag. Hun var veldig opptatt at jeg måtte skrive en autograf. Hun ville ikke si hvem som ville ha den, men det var en stor fan. Jeg spurte og gravde. Vil jo ikke skrive autografer til folk som ikke tør si hvem de er. Til slutt sa hun at autografen var til en navngitt gutt i klassen. Hun fortalte til og med en lengre historie om hvor opptatt han var av meg. Det var liksom ikke måte på.

 

Joda, ble jo litt beæret, innrømmer det. Artig at klassekameratene digger meg så mye at de vil ha autografen min. Da er du litt stjerne. Ble faktisk litt stolt. Mest på hennes vegne selvfølgelig, som har en slik fantastisk far, men også på egne vegne som faktisk er en.

 

Jeg skrev den autografen og la den på bordet i går morges før jeg gikk på jobb. Da jeg kom tilbake var den borte. De skulle i badeland og hun hadde tatt den med til ham der.

 

Senere på kvelden fikk jeg vite av Kjærest at Datter hadde fått en melding fra Alvin på messenger. (Jada, skikkelig opplegg, han har egen side på fb.) Der hadde han spurt Datter om hun kunne skaffe autografen min og hun ville få en belønning.

 

Kjente jeg ble litt flau. Her hadde jeg gått rundt å trodd at jeg var større enn jeg var, at til om med unger i klassen til Datter ville ha autografen min å greier, men så var alt bare en rampestrek. Bloggkongen du liksom!

 

Så står jeg opp til dette da. Han takker pent for autografen og har ordnet noen oreokjeks til frokost. Selv om jeg burde holde meg unna sukker, men har sprukket voldsomt i det siste, så sluker jeg i meg en, ok to da. Det skulle jeg ikke gjort! De er fader meg fylt med tannkrem! Når jeg ikke trodde jeg kunne synke dypere så sank jeg ennå et par hakk der jeg står og tygger et par stjålne kjeks med tannkremfyll. Tror det er på tide at Bloggkongen abdiserer.

 

Les også:

14. desember: Frysninger på ryggen

13. desember: “Jeg fikk lyst på Bollemus”

12. desember: Sensitiv hud

11. desember: Månelyst

10. desember: Vi tenner våre lyster

9. desember: Minne og forsoning

8. desember: Kringsatt av fiender

7. desember: Nissefylla

6. desember: Smultringenes herre

5. desember: Inntrengeren

4. desember: Venner og vinningskriminelle

3. desember: Hevnen er visst søt

2. desember: Kneblet

  1. desember: Mens han sover

 

 

19 kommentarer

Siste innlegg